7 noi decese anunțate sâmbătă seara, în România. Numărul total al victimelor a ajuns la 37

DE Răzvan Chiruță | Actualizat: 29.03.2020 - 00:39
Foto Inquam Photos/Octav Ganea

Sâmbătă tragică în România, pe frontul coronavirusului: au fost confirmate 11 noi decese. Vârsta celor care au pierdut lupta e de la 39 la 77 de ani.

SHARE

Șapte noi decese ale unor pacienți infectați cu coronavirus au fost anunțate numai sâmbătă seara. Numărul total al persoanelor cu COVID 19 care au murit a ajuns în România la 37.

Cea de-a 31 persoană care a decedat a fost un bărbat de 65 ani, din județul Arad, internat inițial în Spitalul Județean Arad, pe 22 martie, iar pe 25 martie transferat la Spitalul de Boli Infecțioase „V. Babeș” din Timișoara. A murit sâmbătă, medicii anunțând că mai suferea și de obezitate și de hipertensiune arterială.

Cazul 32

Bărbat, 67 ani, din județul Constanța, internat în Spitalul de Boli Infecțioase Constanța pe 25 martie. Decedat pe 28 martie. Avea hipertensiune arterială și diabet zaharat.

Cazul 33

Bărbat, 43 ani, din județul Suceava, pacient cu arsuri, transferat de la Spitalul Județean de Urgență Suceava și operat în Spitalul de Chirurgie Plastică și Reparatorie București. Decedat sâmbătă.

Cazul 34

Femeie, 61 ani, din județul Hunedoara, internată la Terapie Intensivă în Spitalul Județean Deva, confirmată cu COVID 19 pe 28 martie, la cinci ziile după ce murise. Suferea de boli cardiovasculare.

Cazul 35

Bărbat, 39 ani, din județul Ialomița. S-au recoltat probe pentru COVID 19 pe 26 martie, confirmate pe 28 martie, la două zile după ce decedase, în izolatorul Centrului de Primiri Urgențe al Spitalului din Țăndărei. Fără boli asociate cunoscute.

Cazul 36

Bărbat, 60 ani, din județul Ialomița. Decedat pe 25 martie la domiciliu, confirmat cu coronavirus abia sâmbătă. Suferea de obezitate.

Cazul 37

Bărbat, 77 ani, din județul Ialomița, decedat pe 25 martie, confirmat cu COVID 19 la trei zile de la deces.

Datele provin de la Grupul de Comunicare Strategică. Anterior, în cursul zilei de sâmbătă, au mai fost anunțate 4 decese. 

Citește și 4 noi decese al unor persoane cu coronavirus. S-a ajuns la un total de 30 de morți

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -