12 ani de când a început lupta împotriva pașaportului electronic. Istoria unei mari conspirații

DE Alex Darvari | Actualizat: 18.01.2021 - 17:17
Părintele Iustin Pârvu / manastirea.petru-voda.ro

Data de 14 ianuarie este sărbătoare mare pentru toți conspiraționiștii din România. În urmă cu 12, părintele Iustin Pârvu, legionar până la moarte, a dat semnalul luptei împotriva pașapoartelor electronice.

SHARE

În 14 Ianuarie 2009 Părintele Justin a trezit conştiinţa creştină şi civică a românilor cerîndu-le să refuze actele electronice, chiar cu preţul vieţii. Au urmat cîteva luni de informare publică făcută de ucenicii săi pe toate mijloacele cu putinţă (în mass-media şi prin întîlniri publice cu creştinii din mai mult de 25 de oraşe). Cei ce i-au recunoscut autoritatea duhovnicească şi stră-vederea, au sprijinit acţiunea părintelui pe cît a fost cu putinţă. S-a trecut destul de repede la strîngerea de semnături împotriva tuturor actelor electronice, iar o dată cu semnăturile a venit şi ideea unui referendum. S-au strîns un milion de semnături, dar Preşedinţia României nu a răspuns cererii de a organiza acest referendum. Singurul răspuns primit a fost “Am primit, analizăm“.

Între timp lucrurile s-au limpezit, întrucît există multe indicii că la nivelul Statului românul nu mai este considerat fiinţă umană liberă, ci un cyborg, a fost manifestul inițiat de preotul Iustin Pârvu.

Într-un interviu acordat de părintele Iustin Pârvu, pe care îl puteți citiți AICI, el spune: Prin lege, prin ordonanţă de guvern, românii sunt obligaţi să se încadreze într-un plan de urmărire şi supraveghere la nivel naţional şi mondial, proiect care le răpeşte de fapt oamenilor libertatea.

„Românilor li se cere să-şi pună pe paşapoartele, permisele auto şi orice alt act personal cipul biometric ce conţine amprenta digitală, imaginea facială, şi toate datele personale. Poate pentru mulţi dintre dumneavoastră acest cip pare un lucru nesemnificativ, dar în spatele acestui sistem de însemnare a oamenilor, de codare şi stocare a datelor de identificare se ascunde o întreagă dictatură, un întreg plan demonic, prin care de bună voie îţi vinzi sufletul diavolului. Însemnarea oamenilor, ca pe vite, este primul pas al unor alte măsuri luate pentru controlul absolut al fiinţei umane. 

Cine a fost Iustin Pârvu

Părintele Iustin Pârvu nu și-a ascuns nici la bătrânețe simpatiile legionare. La aniversările a 90, respectiv 92 de ani, conform unor înregistrări video postate pe YouTube, un grup de măicuțe de la Mănăstirea Petru Vodă i-au cântat starețului „Sfânta tinerețe legionară”.

A făcut vâlvă cu o teorie conspirativă, și anume că cipul din pașaport ar conține numărul fiarei.

în 1948 a fost arestat pe motive politice și condamnat la 12 ani închisoare. Trece prin închisorile Suceava, Văcărești, Jilava și Aiud. În ultima clipă, înainte de a fi trimis la "reeducare" la Pitești, este trimis să muncească, deținut fiind, în mină la Baia Sprie.

Newsweek a scris că un grup ortodox apărut cu binecuvântarea șlui Iustin Pârvu sprijină AUR și pe George Simion.

Citește și: Frăția Ortodoxă, care sprijină AUR și pe George Simion, binecuvântată de un legionar până la moarte

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te