VIDEO Un bărbat a stat un an în croazieră, la prețul unui Logan. Ce locuri a văzut și ce sfaturi dă?

DE Florentina Enache | Actualizat: 17.06.2024 - 12:00
VIDEO Un bărbat a stat un an în croazieră, la prețul unui Logan. Ce locuri a văzut și ce sfaturi dă? - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)

VIDEO Un bărbat din Statele Unite ale Americii și-a petrecut un an de zile pe vase de croazieră, plătind în jur de 1.600 de lire sterline pe lună, adică aproximativ 9.520 de lei. Ce locuri a văzut și ce recomandări are?

SHARE

Kevin Martin, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Missouri, a trăit timp de un an de zile pe mai multe vase de croazieră. 

Fostul militar și avocat din SUA a decis să renunțe la muncă în 2019 și a început să își documenteze călătoriile pe YouTube, conform unui articol al Daily Mail

După ce a mers pe croaziere organizate de companiile MSC, NCL, Princess și Royal Caribbean, el a împărtășit care au fost cheltuielile sale lunare.

În luna martie 2024, Kevin a navigat în insulele Sfântul Kitts, Sfânta Lucia, Barbados, Grenada, Grand Cayman și Aruba.

Pentru întreaga lună petrecută pe vasul de croazieră, el a cheltuit în total 1.615 lire sterline (9.521 RON), dintre care 1.080 de lire sterline au fost folosite pentru cazarea la bordul navei și pentru cinele de tip bufet, incluse.

A cheltuit doar 22 de lire sterline în plus pe mese care nu erau incluse în pachetul de mai sus.

A folosit oferte ale firmelor de croazieră și a primit și un bonus pentru că este veteran, un voucher pe care l-a cheltuit la bordul navei.

Citește și: Şi-au vândut casele ca să plece trei ani, în croazieră. De ce a fost anulată înainte de îmbarcare?

Celelalte cheltuieli ale lui Kevin au inclus factura de telefon, care a costat 85 de lire, asigurarea de 42 de lire și asistența medicală, care l-a costat 19 lire pe lună.

Kevin a petrecut un an întreg pe vase de croazieră și a spus că ar face-o din nou, dar de data aceasta ar petrece doar o lună sau trei luni la bord. 

„Ideal este să petreci o lună pe un vas de croazieră, poate un pic mai mult - 45 de zile sau șase săptămâni, ceva de genul", adaugă Kevin.

„Intenționez să integrez croazierele în planurile mele de călătorie în viitor. Urăsc zborurile. Mi-a plăcut foarte mult anul petrecut pe navele de croazieră”, a spus el.

Citește și: VIDEO Big Nude Boat, croaziera anului din 2025? 11 zile în Caraibe fără haine, 33155 $ cabina de lux

Croaziera preferată a YouTuber-ului a fost „Fire and Ice”. Nava a plecat din Fort Lauderdale, în Florida, și a ajuns la Halifax, în Canada. De asemenea, el a vizitat și destinații din Islanda.

Dacă vrei să pleci în croazieră timp de un an ca și Kevin, acesta are câteva sfaturi. În primul rând, asigură-te că linia de croazieră pe care o alegi îți facilitează spălatul rufelor. De asemenea, Kevin spune că e important să urmărești ofertele firmelor de croazieră, cum ar fi programele de fidelitate, reducerea la internet wireless și băuturile gratuite.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te