Vara strică planul de divorț al Ronei Hartner. Ceartă cu soțul care a ajutat-o să învingă cancerul

DE Alex Darvari | Actualizat: 24.06.2021 - 16:57
Vara strică planul de divorț ale Ronei Hartner / click.ro

Rona Hartner (49 ani) a decis să divorțeze de soțul francez Herve Camilleri (47 ani) după trei ani de relație și la un an și jumătate de la nuntă.

SHARE

 Cu toții au fost surprinși de decizia vedetei, care a anunțat că “nu va fi un divorț conflictual, ci unul amiabil”. Și dacă printre primele declarații despre separare Rona Hartner anunța că pe 20 mai urmau să semneze actele de divorț, iată că acest moment s-a mai prelungit puțin. Care este motivul? L-am aflat chiar de la celebra artistă, care este mai liniștită sufletește acum și a început o vară frumoasă, plină de evenimente, care mai de care mai interesante în Franța.

“Divorțul are puțină întârziere pentru că avocatul meu este în vacanță, dar în 10-15 zile se va rezolva, se va semna la notar! Acum tocmai am venit de la Festivalul de Televiziune de la Monte Carlo, au fost trei zile pline. Am terminat fresca din Toulon, am făcut 6 în total, și acum sunt alți artiști care vor completa de jur împrejur. Mă pregătesc pentru Festivalul de film de la Cannes, voi merge acolo cu creatori români, cu hairstyliști români, numai între români vom fi la Cannes. Au început frumos vacanța și vara. Sunt multe deschideri și în weekend-ul acesta voi avea și concert”, a povestit Rona Hartner pentru Click.

După trei ani de relație și la un an și jumătate de la nuntă, Rona Hartner (49 de ani) divorțează de francezul Herve Camilleri (47 de ani). Rona și-a dorit un divorț amiabil, așa că a fost foarte generoasă la partaj.

Rona și-a dorit un divorț amiabil, așa că a fost foarte generoasă la partaj cu omul care a ajutat-o să răzbească în lupta cu cancerul.

Citește și: Rona Hartner divorțează de bărbatul care a ajutat-o să învingă cancerul: I-am zis să ia tot ce vrea

„Am avut 55 de certuri cu el într-un an! Ne luam din nimic, ne-am certat odată o săptămână întreagă! Intrase zâzania în noi. Dacă îl contaziceai, imediat se supăra. Nu am mai știut cum s-o dau cu el. Și când n-am mai știut cum s-o dau, am zis: gata, divorțez! Avea momente când îl apucau niște nervi. Avea absolut totul să fie fericit, dar el era nervos. Aveam casă pe malul mării, am stat numai la plajă în izolare. Ce să vrei mai mult de atât? La un moment dat, erau certuri care nu se mai terminau, se repetau. Certurile astea au început după nuntă, de aceea am fost surprinsă. Ne era mai bine necăsătoriți. Nu cred că viața e făcută ca să fii nefericită, să te cerți, să fii neînțeles”, a declarat Rona Hartner,

Citește și: Rona Hartner explică divorțul: Ne certam de 55 de ori pe an. A rămas cu vila de pe Coasta de Azur

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te