Un actor foarte iubit de români, victima unui jaf. Are și o pensie de mizerie. „Inima mea merge 30%”

DE Alex Darvari | Actualizat: 27.04.2023 - 18:01
Jean Paler - Foto: Captura video

Jean Paler, unul dintre apreciații actori de comedie, s-a trezit, peste noapte fără bani în cont. Deși, a făcut toate demersurilepentru a-i recupera, i s-a spus că ar fi jucat online jocuri de noroc, fapt negat de artist.

SHARE

Jean Paler va împlini, anul acesta, 71 de ani. Actorul a absolvit Institutul de Teatru și Film la clasa lui Dem Rădulescu. Jean Paler nu are parte d eo bătrânețe liniștită. În urmă cu doi ani spune acă are o pnesie mică și nu-i ajunge să își ia toate medicamentele.

„Iau 840 de lei (acum a ajuns la 1.200 lei n.red.). Ce poți face cu acești bani, când ai de plătit lumina și întreținerea, un pumn de medicamente, dar și mâncarea? Am auzit că va mai crește, va ajunge cam pe la 920 de lei, dar ce să mai cumpăr de diferență? Zilnic, încă un pic de parizer...

„Dacă aș fi avut o pensie de 2.500 de lei, m-ar fi lovit norocul.

Dar, probabil, nu voi fi acasă când va veni norocul pe la mine. Într-o țară în care poporul e orfan, trebuie să muncim până le dăm de lucru preoților”, a spus în urmă cu doi ani.

Artistul spune că „inima mea funcţionează doar 30%, am fibrilaţie continuă. Inima își încetineşte ritmul şi leşin. Mi s-a montat un defibrilator, un dispozitiv electronic care reglează ritmul inimii. Țin un regim strict”.

Pensia lui a ajuns la 1.200 de lei după cum a mărturisit de curând. Doar că necazul nu l-a ocolit și banii din ultima pensie s-au evapora după ce cineva i-a clonat cardul. Așa a ajuns la numai 38 de lei.

“Am intrat pentru at-mi încărca telefonul. Și, implicit, am intrat pe tranzacții, pe banii pe care îi aveam. Am realizat că nu mai aveam banii. A căutat cineva din familie, pe internet, o casă de pariuri. Ieri după-amiază, dar nu mai știu exact ora. 

Citește și: FOTO Actrița Tatiana Iekel despre soțul Florin Piersic: „Nu a fost iubirea vieții mele. Era un crai”

Pe site-ul băncii arată doar o tranzacție, pe care le ai și ziua, dar nu arată ora. Acolo s-a întâmplat, nu casa respectivă de pariuri, ci cine mi-a clonat cardul, nu știu, mi-a spart cardul. Am făcut trei tranzacții. Exact cu banii pe care îi aveam pe card.  M-au lăsat fără niciun ban. Zece milioane. Toți, mai puțin 38 de lei”, a declarat actorul de comedie în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Citește și: EXCLUSIV Județele cu cel mai mare procent de elevi la orele de religie. Cluj și București în Top

Actorul spune că nu a chemat poliția, dar a înștiințat banca pentru a bloca accesul la card. Dar, banii au fost, deja, retrași și are mici speranțe că îi va primi înapoi.

Mesajul disperat al actorului de pe rețelel de socializare

„Dragi prieteni, sunt într-o situație disperată, dacă este cineva care mă poate îndruma sau lămuri cu ce s-a întâmplat, v-aș fi recunoscător. Pur și simplu îmi verificam aplicația mobilă unde am un cont deschis și mi-au apărut acum aceste tranzacții făcute. Să îmi fi fost oare spart contul?

Eu nu am făcut nicio tranzacție online, în ultimele zile, nu mi-am pus datele cardului pe nicio platformă și nu le-am oferit nimănui. Este inadmisibil așa ceva! Nu mai pot avea liniște până nu aflu ce s-a întâmplat”, a scris actorul pe rețelele de socializare.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te