Top 5 cele mai seducătoare arome le găsești pe Makeup (P)

DE Newsweek România | Actualizat: 25.01.2021 - 12:50

Parfumul este cel care adaugă un farmec aparte ținutei și care ne ajută să fim mereu în centrul atenției.

SHARE

Astfel, parfumierii din întreaga lume au lansat o gamă variată de parfumuri inedite, de la arome subtile până la arome mai intense, care vor completa perfect imaginea și care vor adăuga încredere în sine. Dacă ești în căutarea unui parfum luxos pentru femei, atunci mai jos îți vom prezenta 5 cele mai seducătoare arome, pe care le poți găsi pe Makeup.

1. Yves Saint Laurent Libre Intense

Senzualitatea este întruchipată în noul parfum Libre Intense, creat de parfumierii Anne Flipo și Carlos Benaim, care au rămas fideli parfumului Libre, creând o aromă mai intensă și mai senzuală. La compoziția parfumului au fost adăugate note de orhidee și vetiver.

Imediat după pulverizare, se simt notele delicate de bergamot și mandarină, împodobite cu petale de lavandă franceză. Tandemul de citrice este unul intens, dar florile îl înlocuiesc rapid. Floarea de portocal aduce finețe, iar orhideea - senzualitate. Compoziția este completată perfect de acorduri de vetiver, accente răcoritoare de chihlimbar, vanilie și boabe de tonka.

 


2. Yves Saint Laurent Black Opium

Misteriosul și elegantul parfum Yves Saint Laurent Black Opium continuă colecția iconică a celebrului brand francez Yves Saint Laurent și poate fi procurat la cel mai avantajos preț de pe magazinul online makeup.ro.

Compoziția se deschide cu note de cafea, urmată de inima aromatică în care pulsează motive florale (flori de portocal și iasomie) și o notă picantă de piper roz, ce scot în evidență eleganța și feminitatea. Compoziția se încheie cu acorduri delicate de cedru, patchouli și vanilie, ce oferă senzualitate posesorilor săi. 

 

3. Carolina Herrera Good Girl Legere

Acest parfum seducător este ideal pentru femeile puternice și încrezute în propriile forțe. Combinația de note lemnoase cu note florale, face parfumul să fie unul bogat și sofisticat. Posesoarea acestei ape de parfum este o femeie pasională, seducătoare și în același timp rafinată.

Aroma este relevantă primăvara și toamna, precum și iarna. Notele de tuberoză și iasomie completează perfect aroma caldă, iar boabele de tonka și cacao, care formează baza traseului parfumat, asigură armonia perfectă a acestei ape de parfum.


4. Paco Rabanne Pure XS

Parfumul Paco Rabanne Pure XS este potrivit pentru femeile seducătoare și pasionale, care se află mereu în centrul atenției. Sticla elegantă de culoare roz și plină de farmec este înconjurată de un șarpe de aur, fapt ce denotă că parfumul este unul seducător, senzual și îndrăzneț.

Cu o compoziție orientală și florală, apa de parfum cu siguranță nu te va lăsa indiferentă. Aroma este potrivită pentru iarnă și este foarte persistentă, astfel încât va rezista de dimineață până seara.

5. Giorgio Armani My Way

Parfumul elegant Giorgio Armani My Way va cuceri chiar de la prima pulverizare, completând perfect imaginea unei femei sigure și independente. Acesta a fost lansat în anul 2020, fiind ideal pentru femeile care adoră aromele florale.

Compoziția se deschide cu acorduri delicate de bergamot și floare de portocal, ce creează o aromă unică și irezistibilă. Inima fascinează cu note florale de iasomie și tuberoză indiană, care se combină armonios cu acorduri de cedru roșu de Virginia, mosc alb și vanilie. Giorgio Armani My Way va completa perfect farmecul unic a purtătoarei sale.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te