Pilotul Daniel Onoriu, în comă, în urma unei operații de micșorare a stomacului în Turcia

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 15.12.2021 - 09:52
Pilotul Daniel Onoriu, în comă, în urma unei operații de micșorare a stomacului în Turcia. / Foto: fanatik.ro

Pilotul Daniel Onoriu, campion național la viteză în coastă și motociclism viteză, se află în comă indusă într-un spital din București, în urma unei operații de micșorare a stomacului efectuată în Turcia, iar medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele acestuia.

SHARE

Starea de sănătate a pilotului Daniel Onoriu (43 de ani), nepotul celebrei Gabi Luncă și a marelui acordeonist Ion Onoriu, este extrem de gravă. Soția sa, Isabela Onoriu, este distrusă de gândul că ar putea să-l piardă.

„Ono”, cum este cunoscut pilotul în motorsport, se află în comă de mai multe zile, după ce și-a făcut o operație de micșorare a stomacului în Turcia. Din spusele soției sale, acestuia i-a fost atinsă o venă de la pancreas care a început să sângereze.

Citește și: Artista Billie Eilish s-a uitat la filme „XXX” de la 11 ani: „Sunt o rușine. Mi-au distrus creierul”

”Trecem printr-o perioadă extrem de dificilă, nu dificilă, foarte dificilă, tot ce ne dorim e ca Daniel să se facă bine cât mai repede. El încă nu a ieșit din starea critică, de pe 1 a ajuns la spital, iar pe 4 l-au reoperat și au găsit un dezastru la operație, era măcelărit. Așa s-au exprimat când l-au deschis, ceea ce i-au făcut medicii din Turcia, au rămas șocați, au făcut tot ce e omenește posibil ca să-l țină în viață. El e în viață datorită medicilor. I-au atins o venă principală în Turcia la pancreas, iar aia a sângerat încontinuu”, a declarat Isabela Onoriu.

Medicii au făcut o comisie pentru o nouă intervenție

Daniel Onoriu a pierdut în urma intervenției nereușite patru litri de sânge, a făcut septicemie, iar medicii l-au reoperat imediat, însă starea lui nu e deloc bună. Acum, Isabela Onoriu spune că medicii au făcut o comisie pentru o nouă intervenție.

Totodată, soția pilotului susține că Daniel Onoriu nici nu poate fi transferat în afara țării, deoarece corpul său nu ar permite acest lucru. Ea speră la o minune și să-și vadă din nou partenerul acasă.

Citește și: Victor Pițurcă, lăsat în „ofsaid” de amantă. Vica Blochina: „L-am înșelat foarte mult, de răzbunare”

”S-a dus pentru un bine la spital, nu s-a gândit că îi vor face treaba asta. A pierdut 4 litri de sânge, 2 pe gură și 2 i-au găsit împrăștiați când l-au tăiat pe burtă, a făcut septicemie, e o stare critică pentru el.

S-a făcut o comisie cu toți medicii să vadă dacă îl bagă într-o nouă intervenție, că nici nu e normal să stea intubat atâtea zile și într-o comă indusă, așteptăm să vedem ce spun după comisia asta, nu poate fi nici transferat într-o altă țară pentru că nu suportă transfer într-o altă țară, e foarte grav”, a mai spus Isabela Onoriu, relatează spynews.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te