Încercările Deliei. Tatăl a fugit la Muntele Athos în urmă cu două decenii. „Erau foarte autoritari”

DE Alex Darvari | Actualizat: 21.09.2022 - 19:47
Delia - FOTO: FB

Delia Matache, una din cele ia de succes artiste de la noi a avut parte de o serie de probleme personale pe care nu le-a depășit nici acum.

SHARE

Gina Matache, una dintre cele mai și talentate soliste de muzică populară, este tare îngrijorată că, după operația suferită în 2019, la brațul drept, când medicii i-au extirpat o tumoare benignă, continuă să se descurce foarte greu în gospodărie, din cauza durerilor.

”Nu prea sunt bine cu mâna, am avut o tumoare pe nerv, la rădăcina nervului, am scos-o dar nervul nu s-a mai refăcut 100%, a fost o tumoare benignă. Problema e că nu mai e la fel ca înainte, am contracturi musculare care sunt foarte dureroase, s-a scos la operație și un pic de mușchi, ca să curețe bine locul. E la mâna dreaptă, care e și de bază, nu mai pot face mare lucru prin casă, decât treburile mai ușoare. Nu mă ajută nimeni în gospodărie, nu am angajat o femeie, mi le fac eu, în ritmul meu”, ne-a declarat Gina Matache, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Ion Matache a plecat la muntele Athos în urmă cu 18 ani.

Ion Matache a fost nevoit să revină însă în țară, în 2018, pentru o operație de urgență la rinichi, urmată și de ședințe de citostatice:

Citește și: FOTO Rudel Obreja, devastat de boală. A slăbit 20 de kg, nu asimilează. „L-au condamnat la moarte”

”Și fostul meu soț este binișor, acum, cu sănătatea, e cât se poate de bine după atâtea probleme. Nu s-a mai întors în Grecia, e în București, eu am grijă de el. Suntem doi moși și trebuie să avem grijă unul de altul. Locuim împreună, în vechiul nostru apartament”, ne-a mai declarat mama Deliei, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Citește și: Adulat de spectatori, Ovidiu Iuliu Moldovan a murit singur și în uitare. Marele regret al actorului

„Până la 40 de ani eram ateu. Abia atunci am învățat prima dată „Tatăl Nostru”. Era în anul 2004, când am luat contact pentru prima oară cu biserica”, a spus bărbatul într-un interviu. Atunci, și-a dat seama că trebuie să lase tot și să se călugărească.

„Eu nu aş vrea să fiu un părinte cum erau părinţii mei, spartani. Erau prea autoritari, aşa era pe atunci. Mă certau din orice, pentru o notă la şcoală, orice. Bine, şi eu minţeam uneori. La 18 ani am plecat de acasă. M-a enervat mama. Era cu chestii din alea, să fii la opt acasă.

Mergeam şi eu la un film, la o întâlnire. Nu făceam chestii rele. Dar când am făcut 18 ani, am zis: ”Gata, nu se mai poate, vreau să fac ce vreau!”. Mi-am făcut bagajele de faţă cu ea şi am ieşit pe uşă, dar am uitat să-mi iau banii. Aveam nişte bani strânşi de la concerte, îi pusesem eu deoparte. M-am întors după ei. Am stat o lună cu chirie şi m-a sunat mama să mă întorc, că vorbesc vecinii aiurea”, spunea celebra cântăreață, în podcastul „Acasă la Măruță”.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te