Înainte de mariajul cu Papadopol, Ioana Ginghină l-a iubit pe Cove. Azi, îi aduce acuzații grave

DE Alex Darvari | 18.11.2022 - 17:57
Ioana și Cove - FOTO: imapct.ro

Ioana Ginghină lansează un atac la adresa directorului teatrului Ion Creangă, Cove pe numele său Gabriel Coveșeanu. Actrița spune că sub conducerea lui numeroși tineri au ales să părăsească teatrul

SHARE

Aeastă ieșire este cu atât mai ciudată cu cât cei doi au format un cuplu timp de un an. Asta înainte ca Ioana să se căsătorească cu Alexandru Papadopol, mariaj care va dura 12 ani. 

Ioana susține că ea și Cove s-au înțeles reciproc atunci când s-a ajuns la concluzia că trebuie să se separe. Actrița susține că i-a spus că nu mai poate să continue relația cu el, iar ulterior au rupt legătura.

Ioana a povestit cum s-au despărțit: ”Era colegul meu de la teatru. (...) Relația a fost un an de zile. Mi-am făcut bagajele și am plecat acasă. I-am zis că nu merge, nu știu ce. Nu stăteam în aceeași casă, dar na, mai aveam câteva lucruri pe la el”, a spus actrița.
 

Ce a spus, azi, Ioana despre fostul iubit, director de teatru

”Cove este director de patru ani. Că e Cove sau altcineva, ideea e că în acest moment nu există empatie față de tineri, în primul rând, dar nici față de ceilalți mai vechi. De ceva timp mai mult sunt amenințări – dacă vrei, dă-ți demisia – am auzit aceste vorbe mai mult ca niciodată în ultimul timp. Contractele noastre sunt foarte greu de rupt și atunci se mizează pe cine are orgoliu, pleacă singur de nervi

Managerul spune – nu te las să faci proiectul ăla pentru că trebuie să vii la aceste repetiții. Și la un moment dat toți renunță că nu au încotro...

Ne-a fost luată sala pentru renovări acum vreo 14 ani și nu este gata nici în ziua de azi, dar, înainte de managerul de astăzi, respectiv, Cove, a fost altul care reușea să se descurce. Jucam vara ”Rapsodia”, mai jucam în diverse altele.

În momentul acesta, cel puțin la noi în teatru, nu mai există empatie pentru actori. Nici pentru tineri și nici pentru cei care au o anumită vârstă. Eu sunt actriță la Teatrul `Ion Creangă` de 21 de ani cu carte de muncă, 23 cu anii în care am fost colaborator.

Față de acum 20 de ani, salariile la stat au crescut considerabil. Ca să înțelegeți cât eram plătită, vă fac un echivalent. Eu bonei îi dădeam mai mulți bani decât luam eu de la teatru. Salariul era de 1.200 de lei. Dar asta nu înseamnă că eu m-am lăsat de teatru.”, a concluzionat actrița.

O poveste încurcată

Ioana Ginghină a fost căsătorită 12 ani cu Alexandru Papadopol. Au divorțat în urmă cu 4 ani după ce Papadopol s-a cuplat cu soția lui Adrian Titieni.

În 2019, Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat după 13 ani de relație. La scurt timp, actorul a fost surprins alături de actrița Adriana Titieni, care era căsătorită de multă vreme cu Adrian Titieni. Ulterior s-a dovedit că Adriana Titieni și Papadopol formau un cuplu. 

Citește și: Papadopol a divorțat după 12 ani pentru o colegă: „Nu sunt fericit”. De ce l-a iertat fosta soție

 
 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te