Iluzie optică. Ce vezi prima dată în imagine dezvăluie dacă ești cu adevărat fericit

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 02.02.2024 - 07:01
Iluzie optică. Ce vezi prima dată în imagine dezvăluie dacă ești cu adevărat fericit : Foto imagine cu caracter ilustrativ

Iluzie optică. Ce vezi prima dată în imagine dezvăluie dacă ești cu adevărat fericit. Iată ce spune despre tine imaginea pe care o vezi prima.

SHARE

Iluzie optică. Ce vezi prima dată în imagine dezvăluie dacă ești cu adevărat fericit. Iată ce spune despre tine imaginea pe care o vezi prima.

Ce vezi prima dată în imagine?

Iluziile optice pot dezvălui aspecte ascunse ale personalității tale, în funcție de modul în care interpretezi o imagine. Multe iluzii sunt foarte simpliste și cuprind două imagini / unghiuri, fiecare cu un sens diferit.

Citește și: Iluzie optică. Ceea ce vezi mai întâi dezvăluie dacă te pui pe tine sau pe alții pe primul loc

Unii oameni pot vedea doar una dintre imagini, în timp ce alții pot comuta cu ușurință între cele două. Cercetările sugerează că, cu cât poți comuta mai repede între imagini, cu atât mai repede funcționează creierul tău - iar cei care pot face asta cu viteză sunt cei mai creativi.

Se spune că oamenii care sunt mai creativi sunt mai orientați spre dreapta, ceea ce înseamnă că tind să fie mai intuitivi și gânditori vizuali. 

Prin comparație, cei care sunt orientați spre partea stângă a creierului tind să fie mai gânditori logici și analitici și vor acorda mai multă atenție detaliilor.

O iluzie optică ne pune la încercare modul de gândire și pretinde că dezvăluie dacă suntem fericiți sau nu, în funcție de imaginea pe care creierul nostru se concentrează mai întâi.

Ce se ascunde în această imagine 

Unii oameni văd o imagine a unui miez de măr la prima vedere, în timp ce alții văd conturul a două fețe care se uită una la alta. Dar ce înseamnă fiecare imagine?

Dacă ai văzut mai întâi mărul, se spune că asta înseamnă că ești fericit și mulțumit de ceea ce vezi în viață.

Explicație: „Dacă pentru tine este un măr, iei lucrurile așa cum sunt și ești destul de mulțumit de ceea ce vezi în viață. Știi că te poți baza oricând pe oamenii tăi apropiați și ei te vor sprijini indiferent de situație. Ești mereu într-o dispoziție bună și le-o transmiți și altora.”

Citește și: Iluzie optică. Ceea ce vezi mai întâi arată dacă poți trece toate obstacolele pentru dragostea ta

Dacă ai văzut mai întâi două fețe care se uită una la alta, se spune că ai ca priorități relațiile în viață, dar s-ar putea să treci printr-o perioadă de incertitudine în acest moment.

Explicație: „Relațiile sunt marea ta prioritate în viață. S-ar putea să treci printr-o perioadă de incertitudine cu cineva special pentru tine.

Amintiți-vă, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să discutați împreună și să nu țineți totul în inimă. Lucrurile se vor îmbunătăți cu siguranță.”

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te