Iluzia optică „înfricoșător de precisă” arată dacă ești super amabil sau morocănos. Ce vezi în poză?

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 18.08.2023 - 10:10
Iluzia optică ce testează temperamentul omului Foto: express.co.uk

O iluzie optică care promite că îți dezvăluie personalitatea a devenit virală pe internet. Este un test ”înfricoșător de precis” susțin cei care l-au lansat. Tu ce vezi prima dată?

SHARE

Vă propunem azi o iluzie optică „înfricoșător de precisă” care arată dacă ești super amabil sau îți este frică să te deschizi.

Poate fi distractiv să-ți testezi inteligența în astfel de provocări. Această iluzie optică este capabilă să determine ce fel de personalitate ai când vine vorba de relații romantice.

Iluzia optică „înfricoșător de precisă” arată dacă ești super amabil sau morocănos. Ce vezi în poză?

Un test de personalitate distractiv și rapid i-a uimit pe oameni, fiind „înfricoșător de precis”, deoarece poate determina cine este mai deschis sau mai închis când vine vorba de dragoste.

Odată cu sfârșitul verii, mulți oameni intră în spiritul toamnei și această iluzie optică înfricoșătoare a unei luni sau a unei fețe zâmbitoare a explodat în popularitate online.

Această opera de artă a fost distribuită pentru prima dată de Mia Yilin, specialist în iluzii optice, pe contul său de  TikTok  .

Videoclipul Miei a uimit oamenii cu acuratețea sa, iar utilizatorii rețelelor de socializare au accesat rapid secțiunea de comentarii pentru a întreba cum a reușit să le citească atât de bine.

Citește și: Iluzie optică. Ce vezi prima dată? Imaginea pe care o găsești spune totul despre tine

Ce se întâmplă dacă vezi fața zâmbitoare

Această iluzie optică ar trebui să-ți poată spune ceva despre modul în care abordezi relațiile, iar dacă ai văzut o față zâmbitoare la prima vedere, atunci ești considerat o persoană foarte plină de compasiune de către cei dragi.

Mia a spus: „Ești o persoană super amabilă și atentă. Întotdeauna încerci să te gândești la ce e mai bun la alții și ești dispus să ierți rapid.”

Citește și: Iluzie optică. Poți găsi numărul 9228 în 18 secunde? Dacă reușești ai un IQ foarte mare

Persoana respectivă este capabilă să identifice unele dintre cele mai mari temeri ale tale când vine vorba de relații.

”Ceea ce te enervează cel mai mult este atunci când oamenii te acuză de ceva ce nu ai făcut și una dintre cele mai mari temeri ale tale este să nu poți găsi niciodată pe cineva care să te înțeleagă cu adevărat.”, a precizat Mia.

Ce se întâmplă dacă vezi luna

Dacă ai văzut prima dată luna când te-ai uitat la poză, atunci ești o persoană extrem de pasionată și romantică când vine vorba de relațiile lor, dar s-ar putea să-ți fie frică să fii vulnerabilă cu cei dragi.

”Ești un romantic fără speranță. Simți emoții foarte profund și ai multă dragoste de oferit. Numai că ți-e frică să te deschizi complet pentru că nu ești sigur dacă poți avea încredere în altul cu inima ta vulnerabilă.”, este mesajul celei care a postat provocarea respectivă.

Citește și: Iluzie optică. Găsește litera ”P” în 14 secunde. Doar 2% dintre oameni reușesc. Te poți concentra?

Pentru că ești atât de pasionat, în fiecare zi experimentezi o mulțime de înalte și coborâșuri emoționale.

Când ești fericit, te poți simți atât de bine încât nu poți sta nemișcat, dar odată ce ești trist, te scufundi într-o stare depresivă atât de sfâșietoare încât te întrebi dacă îți vei reveni vreodată, scrie express.co.uk.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te