Hotelul care îți dă banii înapoi pe o noapte de cazare, dacă ploaia îți strică planurile. Unde e?

DE Florentina Enache | Actualizat: 14.06.2024 - 08:48
Hotelul care îți dă banii înapoi pe o noapte de cazare, dacă ploaia îți strică planurile. Unde e? - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)

Un hotel le dă turiștilor banii înapoi pe o noapte de cazare, dacă oaspeții lor prind zile ploioase, iar planurile de vacanță se strică. Unde se află unitatea de cazare ce oferă o astfel de compensație?

SHARE

În Singapore plouă în medie 171 de zile pe an, dar un hotel de acolo îi compensează pe turiști, dacă prind zile cu averse, asigurându-se astfel că vremea rea nu le strică de tot vacanța oaspeților săi.

Hotelul care îți dă înapoi banii pe o noapte de cazare, dacă ploaia îți strică planurile. Unde e?

Hotelul InterContinental Singapore va rambursa suma plătită pentru o noapte de cazare din sejurul oaspeților, dacă una dintre activitățile planificate de aceștia ajunge să fie anulată din cauza ploii, conform unui articol CNN.

Citește și: Surpriză colosală pentru un cuplu de turiști. De ce li s-a interzis să doarmă împreună la hotel

„Discutam cu niște prieteni despre ce inovații vor fi în domeniul călătoriilor de lux și unul dintre ei a comentat în glumă că a putea garanta vremea bună ar duce vacanțele la următorul nivel", a declarat directorul general al hotelului, Andreas Kraemer, pentru CNN. De acolo s-a născut conceptul unui „pachet de asigurare” împotriva ploii.

Cu toate acestea, beneficiile se aplică doar în anumite cazuri. Potrivit unui comunicat al hotelului, criteriul este îndeplinit atunci când „durata ploii depășește 2 ore cumulate într-un interval de 4 ore în timpul zilei”.

De asemenea, pachetul se aplică doar persoanelor care se cazează în apartamente care încep de la 633 de dolari pe noapte pentru apartamentele „junior” și de la 3.349 de dolari pe noapte pentru apartamentele „prezidențiale”.

Citește și: Cu ce ”amintiri” pleacă turiștii din camerele de hotel? Mulți oameni nu realizează că este ilegal

Banii vin sub forma unui voucher, care trebuie să fie folosit la InterContinental Singapore în termen de șase luni, iar suma pe care o primesc turiștii este echivalentă cu prețul unei nopți de cazare pentru categoria de cameră aleasă.

Pachetele speciale de acest gen pot fi o modalitate pentru un hotel consacrat de a ieși în evidență.

În Bali, un hotel a interzis smartphone-urile și alte electronice lângă piscină, ca o modalitate de a încuraja oaspeții să facă o pauză de la folosirea tehnologiei și să se relaxeze.

Citește și: Cât costă să dormi la un hotel de 4 stele în București? De ce turiștii străini ocolesc Capitala?

Între timp, mai multe hoteluri și stațiuni din întreaga lume, inclusiv hotelul Park Hyatt din New York, au creat camere special concepute pentru a obține un somn optim, dotate cu aparate de zgomot alb, pături cu greutăți și ceaiuri speciale pentru somn.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te