HOROSCOP Previziuni pentru toate zodiile în săptămâna 06-12 noiembrie. Provocări pe toate planurile

DE Alexandra Lupascu | Actualizat: 06.11.2023 - 15:34
HOROSCOP Previziuni pentru toate zodiile în săptămâna 06-12 noiembrie. Provocări pe toate planurile Foto: Profimedia Images (fotograie cu caracter ilustrativ)

În sezonul Scorpionului, zodiile au provocări pe toate planurile. Astrele au câteva recomandări pentru Pești și Vărsători. Vezi care sunt principalele previziuni pentru săptămâna 06-12 noiembrie.

SHARE

În sezonul Scorpionului, zodiile au provocări pe toate planurile. Astrele au câteva recomandări pentru Pești și Vărsători. Vezi care sunt principalele previziuni pentru săptămâna 06-12 noiembrie.

SCORPION

Cea mai buna oportunitate care ți s-a dat că să te confrunți cu situațîi în care mereu ai tendința să fii sclavul nevoilor altora a început la mijlocul lunii mai.

Acum vei începe să analizezi mai serios acest aspect, aceasta caracteristică a ta, de ce faci ceea ce faci

HOROSCOP Previziuni pentru toate zodiile în săptămâna 06-12 noiembrie. Provocări pe toate planurile

Vei descoperi moduri creative că să te eliberezi de acest fel de a fi și să schimbi asta o dată pentru totdeauna, fără să strici nici relațiile cu cei dragi, conform sfatulpărinților.ro 

Fii deschis țoață săptămâna pentru a face schimbări pozitive în viața ta ce se vor instala încet dar sigur.

SĂGETĂTOR

Pentru această săptămână ți se recomandă să stai puțîn pe loc într-o stare de așteptare deocamdată că să vezi poziția altei persoane, ale cărei dorințe adevărate sunt imprevizibile și îți pot aduce ușor dezamăgiri, de acum până spre mijlocul lunii noiembrie.

Te străduiești prea mult să te bucuri de ceva și e nevoie de o recalibrare.

Cel mai bine este să te concentrezi pe actualele tale priorități și pe ce ai schimbat deja în viață ta.

CAPRICORN

Este posibil să iți dorești să te întorci la ceva ce era structurat în viață ta înainte de mijlocul lui mai, în special pe domeniul casei sau familiei.

Însă asta nu este realist, mai ales că sunt oameni implicați care s-au schimbat sau s-au mutat din starea de fapt de atunci.

Poate să dureze până la mijlocul lui noiembrie până vei conștientiză asta.

Vă fi nevoie să iți redefinești nivelul de autoritate pe care îl ai acum într-o relație Orice faci, fii conștient de consecințele generate și acționează în cunoștință de cauza.

VĂRSĂTOR

În aceasta săptămână vei realiza că te afli într-o situație ce poate dura din luna mai și care interferează prea mult cu rutinele obișnuite ale vieții.

De aceea, acum este momentul să faci anumite acțiuni, până spre mijlocul lui noiembrie, că să schimbi ceva în acest sens.

Ai nevoie să te concentrezi pe obiectivele tale viitoare și asta poate chiar însemnă să renunți la ceea ce nu iți permiți deocamdată.

Dă-ți voie să te simți plin de speranță și de recunoștință.

Fii atent la vise și viziuni în care vei simți cu claritate care iți sunt pașii următori pentru a-ți atinge succesul dorit.

PEȘTI

Încă din luna mai, este foarte posibil că ai cheltuit bani pe lucruri pe care în mod normal nu le-ai fi luat, unele din ele fiind chiar nenecesare.

Acesta este un aspect pe marginea căruia iți vei revizui punctul de vedere.

Viață poate fi mult mai distractiva și dorești să te bucuri de ea dar în același timp ești sub influentele ce iți cer implicare și spirit practic.

Acesta este un subiect major pentru tine, de a schimba ponderea și ritmul vieții, însă rezultatele nu vor fi vizibile mai devreme de începutul lui 2024

Citește și: HOROSCOP Zodiile care își vor găsi sufletele pereche până de Crăciun. Norocul le ia prin surprindere 

Continuă să faci schimbări mici pozitive în viață de zi cu zi daca vrei să reușești să faci schimbări mai mari spre care tinzi.

Ai nevoie să ramai calm și răbdător, planificând pas cu pas, desi deseori simți în tine nevoia de a fi rebel și de a rupe cu tot ce te tine încătușat în rutine.

Dar înțelege că ai nevoie de timp și strategie că să ieși din cătușe. O mișcare brusca nu atrage decât rani la mâini.

BERBEC

Este necesar să te lupți pentru drepturile tale ori de cate ori apar aspecte ce îi implica pe alti oameni, de acum până la mijlocul lunii noiembrie.

Aceste aspecte au conotații cu trecutul într-o oarecare măsură.

Poate fi vorba de o persoana din trecut sau de situații care se tot repeta că să le vezi și să schimbi atitudinea fata te tine însuti și deci acțiunile făcute.

Abia la începutul lui 2024 totul vă fi bine pus la punct dar până atunci trebuie să ramai pe baricade.

Starea generala este aceea de rebeliune împotrivă autorităților și de nevoie de a face lucrurile diferit și de trai viață și altfel decât până acum.

 Este bine că simți asta, însă e important să gândești cu maturitate toate consecințele oricărei decizii luate sub aceasta energie.

TAUR

Te poți simți acum că și cum aștepți ceva să erupă, în special daca simți că nu știi exact care iți este poziția în relație cu altcineva.

Abia spre luna decembrie vei avea parte de mai multa deschidere din partea altora.

Abia atunci vei fi într-o poziție mai buna să iți clarifici prioritățile în relație cu ei și despre ei.

Până atunci, concentrează-te asupra propriei persoane făcând schimbări pozitive prin care să manifești respect și drag pentru tine însuti

Citește și: HOROSCOP Ce zodii vor pierde foarte mulți bani până în decembrie. Altora, norocul le surâde 

Găsește moduri noi de a face lucrurile uzuale. Săptămână aceasta poți aplica lucruri noi și în cariera, primind multe aprecieri de la sef sau parteneri de muncă.

GEMENI

Fii prudent cu privire la intenția ta de a pune brusc deoparte ceva ce a fost mult timp o prioritate în viață ta, în special daca sunt implicați banii.

Asta nu înseamnă că nu poți să schimbi lucrurile, dar cel mai bun mod de a o face nu iți vă fi evident până la mijlocul lunii noiembrie.

În prezent ai anumite responsabilități iar ele nu se vor da pur și simplu la o parte brusc că să facă loc pentru mai multa distracție.

Este un proces ce începe prin intenție și cu pasi înceti dar siguri să ajungi la noua realitate dorita.

În rest, ai suficiente motive să te simți generos și plin de speranță. Iluminarea și inspirația iți poate veni prin vise, viziuni sau meditații.

Îți este greu să îi ignori pe cei aflați în nevoie ; ajutând necondiționat, vei simți multa satisfacție.

RAC

Ceva te poate pune sub presiune că nimic altceva până acum.

Desi vei dori să rezolvi și sortezi rapid acest aspect, s-ar putea să nu fie așa de ușor. Ai nevoie să te ferești de a fi prea impulsiv.

De acum până la mijlocul lui noiembrie, regândește felul în care vrei să structurezi lucrurile pentru viitor.

Asta vă duce spre mari schimbări în septembrie. De luni până vineri vei simți o puternica dorință de a te elibera de restricții sau de a fi rebel împotrivă autorităților.

Aceasta energie impulsiva are un vârf miercuri. Ai grija la tendință de a acționă impulsiv fară să te gândești la consecinte.

LEU

Promisiuni despre viitor care păreau foarte posibile la mijlocul lui mai, acum pot ajunge într-un punct de stop care te macină.

Dacă altcineva te-a pus cumva sub presiune să mergi pe calea să, să faci ce ți spune, acum este momentul potrivit să revizuiești lucrurile pentru tine până la mijlocul lui noiembrie.

Abia spre mijlocul lui decembrie vei fi acolo unde te-ai așteptă să fii acum. Starea ta generala vă fi plina de speranță și generozitate

Citește și: Horoscopul iubirii pentru toate cele 12 semne zodiacale. Vești bune pentru cei care sunt singuri 

Fii atent la vise și mesaje primite în meditații, că să simți direcția și indicațiile pentru viitorul tău.

Îți poți urma visul spre succes fară să fie nevoie de sacrificii.

FECIOARA

Prioritățile tale s-au schimbat, dar altcineva din viață ta poate fi în negare și prespune că lucrurile vor merge înainte așa cum erau în trecut.

Dacă asta implică și finanțele, trebuie să te menții concentrat și ferm pe pozițiile tale de acum până la mijlocul lunii noiembrie.

Abia spre mijlocul lui decembrie, persoana sau persoanele vor realiza că nu exista cale de întoarcere și iți vor recunoaște noua poziție.

Continua țoață săptămână să aplici schimbări pozitive în viață ta care se vor întâmplă încet dar sigur.

Rămâi calm și răbdător, planificând fiecare pas metodic.

Chiar poți găsi moduri noi de a face lucruri vechi fară să destabilizezi corabia pe care te afli.

BALANȚĂ

Ceva s-a schimbat în tine care te face să îți privești total diferit responsabilitățile pe care altcineva le așteaptă de la tine încă din luna mai.

Poate cineva nu te-a luat cu adevărat în serios.

Ai influente astrale excelente până spre mijlocul lui noiembrie să te concentrezi pe tine însuti, să iți revizuiești acțiuni trecute și să te decizi în ce maniera dorești să mergi mai departe.

Te confrunți cu o puternica dorință să te rupi de restricții și să manifești rebeliune.

Fii atent cum gestionezi aceasta energie impulsiva puternica.

Mai bine canalizeaz-o în direcții de viață în care poți obține rezultate creative concrete pozitive.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te