HOROSCOP 7 OCTOMBRIE Luna în Săgetător aduce noroc la bani Balanțelor. Gemenii se îndrăgostesc

DE Florentina Enache | Actualizat: 06.10.2024 - 07:43
HOROSCOP 7 OCTOMBRIE Luna în Săgetător aduce noroc la bani Balanțelor. Gemenii se îndrăgostesc - Foto: Freepik (rol ilustrativ)
HOROSCOP 7 OCTOMBRIE Luna în Săgetător aduce noroc la bani Balanțelor. Gemenii se îndrăgostesc - Foto: Freepik (rol ilustrativ)

HOROSCOP 7 OCTOMBRIE Luna în Săgetător aduce noroc la bani Balanțelor. Gemenii se îndrăgostesc.

SHARE

Horoscop 7 octombrie. Alertă lunară: Nu există restricții la cumpărături sau decizii importante. Luna se află în Săgetător.

Berbec

Dacă doriți să fiți productiv astăzi, ocupați-vă dimineața de rezolvat problemele, deoarece restul acestei zile este plin de posibilități romantice!

Accentul tău pe prieteniile și parteneriatele apropiate este puternic acum. Pentru mulți, relațiile vor trece la nivelul următor.

Citește și: HOROSCOP 6 OCTOMBRIE Luna în Săgetător le face pe Fecioare sensibile. Capricornii se îndrăgostesc

Taur

Aceasta este o zi romantică; cu toate acestea, puteți fi productiv în această dimineață și poate și după-amiază.

Cu toate acestea, luați-vă timp pentru a vă bucura de unele interacțiuni sociale cu prietenii și cu noile cunoștințe interesant și de romantism cu partenerii.

Citește și: HOROSCOP OCTOMBRIE. Pentru care zodii se nasc povești de iubire? Ce schimbări vor fi la muncă

Gemeni

Deși accentul tău principal este pe casă și familie, ieșirile distractive, invitațiile sociale și întâlnirile romantice promit momente plăcute.

O nouă poveste de dragoste poate înflori! Cu toate acestea, activitățile cu copiii vor fi, de asemenea, înduioșătoare și pline de energie pozitivă.

Citește și: HOROSCOP săptămâna 7-13 octombrie: energiile cosmice deschid uși noi și aduc oportunități ascunse

Rac

Aceasta este o zi jucăușă, amuzantă și romantică pentru zodia ta! Nu se pune problema să fie altfel.

Începeți ziua devreme dacă vreți să fiți productivi, pentru că restul zilei și această seară sunt pline de oportunități de a petrece, de a face socializa și de a vă bucura de evenimente sportive.

Leu

Vă veți bucura de divertisment acasă mai târziu. S-ar putea să doriți să redecorați puțin înainte de a vă întâmpina oaspeții.

Aceasta este o zi minunată, romantică, ceea ce înseamnă că mulți dintre voi vor face planuri speciale pentru o nouă iubire?

Călătoriile scurte sunt, de asemenea, probabile.

Fecioară

Bucurați-vă de întâlniri distractive astăzi. Mulți dintre voi vor fi implicați în sporturi competitive sau activități fizice.

De fapt, sunteți într-o stare de spirit atât de fericită, încât ceva vă va face să aveți o mai mare apreciere pentru împrejurimile dumneavoastră de zi cu zi.

Între timp, fețele noi și locurile noi ar putea însemna o nouă poveste de dragoste.

Balanță

S-ar putea să atrageți bani și cadouri către dumneavoastră astăzi. Sau ați putea face o achiziție specială care vă face cu adevărat plăcere.

De asemenea, ați putea atrage un loc de muncă mai bine plătit. Ambiția ta este puternică acum și la fel ești și tu cu Soarele și Mercur în semnul tău.

Romantismul cu cineva cu autoritate față de tine este probabil.

Scorpion

Romantismul este în aer, iar aceasta este ziua perfectă pentru a cunoaște pe cineva nou, în special pe cineva dintr-o altă cultură sau dintr-o altă țară.

Foarte probabil, tocmai această diferență este cea care vă atrage. Oamenii sunt atrași de tine astăzi. Bucură-te de această admirație și popularitate.

Săgetător

Relații amoroase ascunse s-ar putea naște pentru mulți dintre voi, deoarece aceasta este o zi pasională; cu toate acestea, ați putea alege să vă exprimați interesele romantice într-un mod privat.

Cu toate acestea, aceasta este, de asemenea, o zi în care sunteți în centrul atenției și s-ar putea să vă implicați mai mult decât de obicei cu persoane mai tinere.

Capricorn

Aceasta este o zi romantică și pentru unii dintre voi, o prietenie s-ar putea transforma într-o legătură romantică.

Dacă este așa, ceilalți vor ști pentru că sunteți foarte vizibili acum. Sunteți atras de persoane energice și încrezătoare în sine în acest moment. S-ar putea întâmpla ceva neașteptat.

Vărsător

Astăzi îți dorești aventură. Dacă trebuie să muncești, rezolvă lucrurile în această dimineață pentru că, mai târziu în cursul zilei, vei pune plăcerea înaintea responsabilităților personale.

S-ar putea să dezvolți o pasiune pentru un șef sau o persoană cu autoritate.

Pești

Călătoriile și o schimbare de peisaj vă vor atrage cu siguranță astăzi. Cu toate acestea, veți fi, de asemenea, încântați să explorați o nouă poveste de dragoste cu cineva dintr-un mediu diferit sau poate dintr-o altă țară.

Aceasta este o zi pasională pentru mulți oameni, dar pentru zodia ta, vrei aventură și ceva diferit.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te