HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE Capricornii stârnesc neînțelegeri. O dezamăgire a Racilor duce la ceartă

DE Florentina Enache | Actualizat: 05.09.2024 - 09:03
HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE Capricornii pot stârni neînțelegeri. O dezamăgire a Racilor duce la ceartă - Foto: Profimediaimages.ro (rol ilustrativ)
HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE Capricornii pot stârni neînțelegeri. O dezamăgire a Racilor duce la ceartă - Foto: Profimediaimages.ro (rol ilustrativ)

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE Capricornii stârnesc neînțelegeri. O dezamăgire a Racilor duce la ceartă.

SHARE

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Ți se pare că este greu să te întorci la treabă astăzi. Oamenii nu sunt entuziaști, iar pentru tine nu este diferit. Fă ceea ce poți, nu te forța și fii tolerant cu ceilalți. Vara s-a terminat și este nevoie de ceva timp pentru a intra în ritm. Ia totul ușor.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Nu vă puteți ignora responsabilitățile cu copiii astăzi, asta e sigur. Cu toate acestea, roțile sunt un pic ruginite și este greu să repui lucrurile în mișcare. Nu-i judecați pe ceilalți. Fii răbdător cu ei - și cu tine însuți. (Poate poți să chiulești astăzi de la ceva).

Citește și: HOROSCOP În ce zodii se află nativii născuți să conducă lumea. Au ADN de Alpha, lideri pe viață!

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Deși Marte se află în semnul tău aliniat cu Jupiter, ceea ce îți sporește energia, Marte este și în conflict cu Neptun, ceea ce înseamnă că ești furat de această energie. Prin urmare, ia-o ușor. Nu faceți mare caz din problemele care pot să apară.

Citește și: HOROSCOP Energiile astrale ale săptămânii în curs ne ajută să prioritizăm ce e cu adevărat important

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Pentru că s-ar putea să aveți așteptări, dacă lucrurile nu merg bine și nu aveți energia de a merge până la capăt, dezamăgirea dumneavoastră ar putea ieși ca o critică la adresa celorlalți. Liniștiți-vă! Astăzi toată lumea se confruntă cu probleme. Pur și simplu așa este. Ia-o mai ușor.

Leu (23 iulie-22 august)

Coboară-ți puțin standardele. Cu toții avem acel sentiment de „întoarcere la școală”, ceea ce înseamnă că vrem să fim în formă, să facem lucrurile bine, să fim eficienți și să facem multe pentru a reveni în joc. Cu toate acestea, oamenii sunt obosiți astăzi. Este atât de simplu. Ia-o ușor.

Fecioară (23 aug. - 22 sept.)

Chiar dacă aceasta este o zi puternică pentru că Luna și Soarele sunt în semnul tău, Marte și Jupiter sunt aliniați în partea de sus a diagramei tale astrale - ceva îți vă taia elanul. Nu vă faceți griji în legătură cu asta. O să recuperați în altă zi ce nu ați făcut azi.

Balanță (23 sept.-22 oct.)

Nu fiți aspru cu dumneavoastră pentru că astăzi este o provocare să vă reveniți în ritm, chiar dacă toată lumea are așteptări în acest sens. Energia lui Marte este umbrită de contactul său cu Neptun, iar acest lucru ne face să ne simțim un pic leneși și lipsiți de energie. Faceți lucrurile de bază.

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

Bucurați-vă de prietenii calde cu ceilalți astăzi. Aveți răbdare cu copiii. Energia pe care o simt majoritatea oamenilor nu este puternică. Este slabă și un pic apatică. Nu trebuie să faci mare caz din nimic. Trebuie doar să acceptați ceea ce se întâmplă. Relaxează-te.

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

Pentru că oamenii te observă mai mult decât de obicei acum, s-ar putea să simți că trebuie să faci cât mai multe. Trebuie să arăți bine și să spui lucrul potrivit. Cu toate acestea, toată lumea simte că eforturile lor sunt în urmă astăzi. Te poți destinde. Relaxează-te.

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

Atunci când vorbiți cu alții astăzi, faceți un efort suplimentar pentru a vă asigura că au loc comunicări clare, deoarece acesta este momentul clasic pentru neînțelegeri, în special legate de muncă, de locul dumneavoastră de muncă sau chiar de sănătate. Oamenii sunt lipsiți de energie astăzi.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Aceasta nu este o zi bună pentru discuții financiare importante, în special despre moșteniri, facturi, impozite, datorii sau despre cum să primești partea ta corectă din ceva. Îți va fi dificil te ții de promisiuni astăzi. Pur și simplu nu ai puterea necesară.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Nu vă faceți griji dacă nu aveți energia necesară pentru a face tot ceea ce ați sperat să faceți acasă și cu membrii familiei. Rezolvați doar problemele de bază. Oamenii nu au energie și un pic obosiți astăzi. Vara s-a terminat și este nevoie de ceva timp pentru a se revigora. Răbdare.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te