HOROSCOP 17 -23 decembrie Care zodii au parte de iubire și bani în săptămâna dinainte de Crăciun?

DE Alex Darvari | Actualizat: 16.12.2023 - 20:14
HOROSCOP 17 -13 decembrie Care zodii au parte de iubire și bani în săptămâna dinainte de Crăciun ? - Foto; Profimedia Images

HOROSCOP din perioada 17 -23 decembrie vă spune care zodii au parte de iubire și bani în săptămâna dinainte de Crăciun?

SHARE

HOROSCOP din perioada 17 -23 decembrie  vă spune care zodii au parte de iubire și bani în săptămâna dinainte de Crăciun?

Citește și: HOROSCOP Ce surprize sunt pregătite pentru zodiile de Pământ în acest sfârșit de săptămână? Noroc

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Soarele intră în Capricorn pe 21 și te introduce în cea mai vizibilă perioadă a anului. Cu termene limită de sfârșit de an iminente și planuri de vacanță care se reorientează, este nevoie de îndrumare atât în viața personală, cât și în cea profesională.

Ești în căutarea unui erou, dar toată lumea se uită la tine pentru a-ți arăta calea. În loc să te îngrijorezi să apari perfect, concentrează-te pe comunicarea a ceea ce știi.

Citește și: HOROSCOP, 17 decembrie: Ce zodii trebuie să își revadă prietenii ? Unde sunt probleme de sănătate ?

Mantra acestei săptămâni: "Condu".

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Soarele intră în Capricorn pe 21 și astfel începe cea mai aventuroasă perioadă a anului pentru tine. Fie că finalizați un semestru de școală postuniversitară, vă faceți bagajele pentru o escapadă de vacanță sau săriți mai devreme de la serviciu pentru a ajunge la un atelier de meditație pentru Solstițiu, luna care vine este despre extinderea minții voastre.

S-ar putea să fii întâmpinat cu unele surprize atunci când împărtășești ce ai de gând să faci în această săptămână - chiar și din partea partenerului sau a prietenei tale cele mai bune! Îmbrățișează-ți evoluția continuă.

Mantra acestei săptămâni: "Evoluează".

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Alții s-ar putea să se strâmbe în fața transformării, dar tu te simți împuternicit de ea. Chiar și cu planeta care te guvernează, Mercur, acum retrograd, ești fericit să te întorci și să-ți verifici munca. Trecerea Soarelui în Capricorn pe 21 vă face să vă simțiți și mai încrezători și mai împământați, pe măsură ce vă eliberați spațiul pentru ceea ce urmează. Vindecarea nu este însă liniară și s-ar putea să te confrunți cu unele piedici odată ce Mercur se scufundă din nou în Săgetător pe 23.

Mantra acestei săptămâni: "Încredere".

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Sezonul Capricornilor începe pe 21, iar pentru tine această parte a anului se referă la alte persoane. Ce conversații se anunță în cele mai importante relații ale tale? O schimbare de ultim moment în programul tău necesită ca tu și partenerul tău să găsiți un compromis pentru planurile de vacanță. Comunicarea devine mai dificilă când Mercur retrogradează din nou în Săgetător pe 23, așa că pune totul pe masă până atunci.

Mantra acestei săptămâni: "Reciprocați".

Leu (23 iulie - 22 august)

Mercur este încă retrograd și lucrurile nu merg conform planului în acest sezon de vacanță. Fie că te afli în mijlocul unei căutări de locuri de muncă, fie că te confrunți cu probleme de sănătate sau cu animale de companie sau pur și simplu ești îngropat sub mormane de muncă, nu prea simți bucuria.

Soarele se schimbă în Capricorn pe 21, luminând ceea ce trebuie prioritizat. Apoi, pe măsură ce Mercur se scufundă din nou în Săgetător pe 23, ai ocazia să te distrezi mai mult.

Mantra acestei săptămâni: "Concentrează-te".

Fecioară (23 august - 23 septembrie)

Sezonul Capricornilor începe pe 21 și așa începe cea mai romantică și plină de bucurie perioadă a anului. De când Mercur a staționat retrograd pe 13, te simți nostalgic, deoarece te-ai reîntâlnit cu foști iubiți și ai revizitat hobby-uri din anii adolescenței. Pe măsură ce Mercur se întâlnește cu Soarele pe 22, primești claritate în ceea ce privește scopul acestor călătorii sentimentale.

Mantra acestei săptămâni: "Călătorie".

Balanță (23 septembrie - 21 octombrie)

Soarele se mută în Capricorn pe 21 și te atrage în cea mai intimă și introspectivă perioadă a anului. Problemele care s-au tot ivit acasă și cu familia ta în ultimele săptămâni (sau chiar ani, tbh) ajung la un punct culminant, iar pe măsură ce Mercur retrograd întâlnește Soarele pe 22, primești puțină claritate pentru a putea găsi în sfârșit soluții. Un cadou neașteptat sau un salariu suplimentar ajută la îndulcirea situației și la ușurarea tranzițiilor tale actuale.

Mantra acestei săptămâni: "Claritate".

Scorpion (22 octombrie - 21 noiembrie)

Bine ați venit în sezonul Capricornului! Pe 21, începi o lună dedicată cultivării mediului tău local, a prieteniilor apropiate și a comunicării.

Aceasta este, de obicei, una dintre cele mai aglomerate perioade ale anului, iar anul acesta nu este diferit, dar cu Mercur retrograd, asigură-te că ești pregătit să fii flexibil cu planurile. O conexiune ratată de acum câteva săptămâni revine pe 22 cu un mesaj important.

Mantra acestei săptămâni: "Ascultă".

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta este solstițiul de iarnă, deoarece sezonul Capricornului sosește pe 21! Aceasta este perioada din an în care ești cel mai concentrat pe bani, resurse și venituri. Ce obiective bănești ai pentru 2024? Dacă nu ți-ai stabilit încă niciunul, pe 22 sosește o oarecare claritate în jurul celor mai buni pași pe care îi vei face în continuare. Lucrați împreună cu partenerul sau cu un consilier financiar pentru a vă stabili planul.

Mantra acestei săptămâni: "Valoare".

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Cu Mercur retrograd în semnul tău, săptămâna aceasta are un început accidentat, dar o direcție greșită te-ar putea duce pe o cale mai bună. Apoi, pe 21, este în sfârșit sezonul tău! În următoarele câteva săptămâni ai ocazia să te concentrezi pe sănătatea, frumusețea și pe tot ce ține de tine! De asemenea, este posibil să găsești o conexiune romantică neașteptată la petrecerea de sărbători a unui prieten în noaptea solstițiului.

Mantra acestei săptămâni: "Recuperează-te".

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Bine ați venit în era hibernării! Sezonul Capricornilor începe pe 21, iar pentru tine, aceasta este întotdeauna perioada din an în care nu vrei să faci altceva decât să te ghemuiești pe canapea cu o carte bună și să lucrezi în spatele scenei. Anul acesta, niște zdruncinături acasă și în viața profesională te forțează să ieși din coconul tău, iar pe 23, mai ales, te bucuri că ai ieșit să socializezi.

Mantra acestei săptămâni: "Odihnește-te".

Pești (19 februarie - 20 martie)

Bine ați venit la încă o săptămână foarte ocupată și socială a anului vostru. Pe lângă obișnuitele petreceri de sărbători, te reîntâlnești cu vechi prieteni și colegi de muncă cu care nu ai ocazia să te întâlnești de obicei. Soarele intră în Capricorn pe 21, inaugurând perioada din an în care ar trebui să te concentrezi pe construirea rețelei tale și pe consolidarea viselor tale. Cine te va ajuta să îți atingi obiectivele?

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te