HOROSCOP 12 OCTOMBRIE Luna în Vărsător aduce dispute Taurilor și Leilor. Capricornii, în pericol

DE Florentina Enache | Actualizat: 11.10.2024 - 08:06
HOROSCOP 12 OCTOMBRIE Luna în Vărsător aduce dispute Taurilor și Leilor. Capricornii, în pericol - Foto: Freepik (rol ilustrativ)
HOROSCOP 12 OCTOMBRIE Luna în Vărsător aduce dispute Taurilor și Leilor. Capricornii, în pericol - Foto: Freepik (rol ilustrativ)

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE Luna în Vărsător aduce dispute Taurilor și Leilor. Capricornii, în pericol.

SHARE

Horoscop 12 octombrie. Alertă lunară: nu există restricții la cumpărături sau decizii importante. Luna este în Capricorn.

Steluțele îți arată cum va fi ziua ta ★★★★★ dinamică; ★★★★ pozitivă; ★★★ obișnuită; ★★ așa și așa; ★ dificilă.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

★★ Nu este ziua potrivită pentru a cere permisiunea sau aprobarea figurilor de autoritate, șefilor, părinților sau poliției, deoarece răspunsul lor va fi unul negativ.

Oamenii se aprind repede și devin răi (inclusiv tu). Ai grijă și străduiește-te să fii parte a soluției, nu a problemei.

Citește și: HOROSCOP 11 OCTOMBRIE Luna în Vărsător pune Berbecii în centrul atenției. Racii fac un compromis

Taur (20 aprilie - 20 mai)

★★ Stați departe de discuțiile despre subiecte controversate, deoarece acestea se vor transforma rapid în dispute care ar putea deveni neplăcute.

Ar putea fi vorba despre ceva din mass-media sau universități, politică, religie sau probleme rasiale. Oricare ar fi cazul, toată lumea este sensibilă!

Citește și: HOROSCOP OCTOMBRIE. Pentru care zodii se nasc povești de iubire? Ce schimbări vor fi la muncă

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

★ Ar putea apărea dispute sau certuri cu privire la chestiuni financiare.

Acest lucru ar putea ține de costul unei vacanțe sau al unei ieșiri sociale, sau ar putea ține de costurile legate de copii sau chiar de cum vede iubitul/iubita ta cheltuielile comune. 

Citește și: HOROSCOP săptămâna 7-13 octombrie: energiile cosmice deschid uși noi și aduc oportunități ascunse

Rac (21 iunie - 22 iulie)

★ Arzătorul Marte se află în semnul tău, opunându-se Lunii, care este opusă semnului tău.

Între timp, problemele legate de casă și familie sunt la ordinea zilei. Acesta este un cadru propice pentru dispute și certuri. Cel mai bine este să fii rezervat.

Leu (23 iulie-22 august)

★★ Oamenii sunt puși pe ceartă astăzi. S-ar putea să fii unul dintre ei (dar probabil că nu.) În orice caz, ferește-te de ceva care arată ca o ceartă gata să se transforme într-un gheizer.

Fugiți în direcția opusă. Cine are nevoie de asta? Nu dumneavoastră. Mai bine, de ce să nu fiți un model pentru ceilalți? Demonstrează grație sub presiune.

Fecioară (23 aug.-22 sept.)

★★ Aveți răbdare în relațiile cu prietenii și cu copiii voștri. Partenerii romantici vor trebui, de asemenea, să fie răbdători unul cu celălalt.

Certurile legate de bani, câștiguri sau bunuri ar putea deveni aprinse. Fiți inteligenți și asigurați-vă că nu spuneți sau faceți ceva ce veți regreta.

Balanță (23 sept. - 22 oct.)

★★ Aveți răbdare cu familia, cu figurile de autoritate și cu poliția, pentru că toată lumea pare să aibă un fitil scurt astăzi, sau par să ia lucrurile personal.

Unii oameni sunt iritați, ceea ce înseamnă că sunt gata să se certe despre orice de dragul de a se certa.

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

★★ Sunteți un semn puternic și aveți o auto-disciplină extraordinară. Cu toate acestea, cei mai mulți dintre voi nu realizează că puteți fi, de asemenea, intimidant pentru ceilalți.

Țineți cont de acest lucru dacă vă certați cu cineva despre o chestiune personală sau despre ceva din mass-media. Ia-o mai ușor.

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

★★ Evitați disputele legate de bani sau discuțiile despre posesiunile dumneavoastră sau cine deține ce. Idem pentru disputele legate de datorii, credite sau proprietăți comune.

Oamenii sunt foarte sensibili la lucrurile lor! Studiile arată că oamenii sunt mai secretoși cu privire la finanțele lor decât sunt cu privire la viața intimă.

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

★ Acordați atenție la tot ceea ce spuneți și faceți astăzi pentru a evita accidentele.

Desigur, un accident nu e neapărat să se întâmple, dar s-ar putea să fii distras pentru că ești iritat sau supărat din cauza a ceva. Fă tot ce poți pentru a menține liniștea și armonia.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

★★ Problemele legate de muncă sau ceva care are de-a face cu cineva dintr-o altă cultură v-ar putea irita astăzi. Dacă este așa, aveți posibilitatea de a alege cum veți reacționa.

Vă puteți alimenta cu energie negativă sau puteți rămâne calm. E alegerea dumneavoastră.

Pești (19 februarie - 20 martie)

★ Certurile dintre îndrăgostiți, problemele cu copiii și disputele privind proprietatea comună sau cheltuielile comune sunt clasice astăzi.

Totuși, dacă vrei să fii calm și relaxat, te vei feri de acest tip de conflict. Luați în considerare propria fericire.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te