HOROSCOP 12 ianuarie Este momentul în care zodiile trebuie să ia o decizie. Dragostea scârțâie

DE Alexandra Lupascu | Actualizat: 11.01.2024 - 13:56
HOROSCOP 12 ianuarie Este momentul în care zodiile trebuie să ia o decizie. Dragostea scârțâie Foto: Pexels (fotografie cu caracter ilustrativ)

HOROSCOP 12 ianuarie Este momentul în care zodiile trebuie să ia o decizie. Dragostea scârțâie pentru unii nativi. Începutul de an vine cu schimbări importante.

SHARE

Este momentul în care zodiile trebuie să ia o decizie. Dragostea scârțâie pentru unii nativi. Începutul de an vine cu schimbări importante.

Berbec 21 martie - 19 aprilie

Faptul că vedeți cum munca depusă în vederea atingerii obiectivelor dvs. v-a sporit deja securitatea materială poate fi încurajator pentru dvs. în această perioadă.

Pe măsură ce vă determinați următorii pași, probabil că trebuie să recunoașteți că satisfacerea nevoilor financiare contează cu adevărat pentru dvs.

Cu toate acestea, ar putea fi necesar să analizați dacă controlați această dorință sau dacă ea vă controlează pe dumneavoastră.

HOROSCOP 12 ianuarie Este momentul în care zodiile trebuie să ia o decizie. Dragostea scârțâie

Când ești mai conștient de modul în care te miști în viață, s-ar putea să găsești mai multă satisfacție în ceea ce privește rezultatele pe care le obții.

Taur 20 aprilie - 20 mai

A-ți simți sentimentele ar putea fi exact ceea ce lumea are nevoie de la tine astăzi. Este posibil să obții ceva chiar mai semnificativ decât o simplă eliberare emoțională, deoarece inima ta este conectată atât la minte, cât și la emoții.

Dacă ești dispus să-ți împărtășești experiențele, sensul pe care îl găsești în ele i-ar putea ajuta și pe alții

Citește și: HOROSCOP Previziunile astrelor pentru 2024. Cum va fi anul viitor pentru toate zodiile 

S-ar putea să nu fiți singurul care se confruntă cu genul de provocări cu care vă confruntați - dar s-ar putea să fiți mai articulat cu privire la modul în care le faceți față decât ar face-o majoritatea oamenilor.

Gemeni 21 mai - 20 iunie

Să vă acordați puțină intimitate pentru a vă ocupa de o problemă intensă ar putea fi important în acest moment.

Cu toate acestea, ar putea fi necesar să recunoașteți diferența dintre a vă lua un spațiu sănătos și a deveni izolat în mod nesănătos. 

Chiar dacă a vorbi cu o altă persoană nu ți-ar fi de ajutor în acest moment, ar putea fi înțelept să rămâi cel puțin conectat la ideea de ceva mai mare decât tine.

Mai degrabă decât judecata, sursele exterioare ar putea oferi un memento că viața este mai mare decât orice dramă actuală.

Rac 21 iunie-22 iulie

Să cunoști mai bine un coleg ar putea merge bine pentru tine în această perioadă. Ați putea descoperi că împărtășiți o pasiune intelectuală sau spirituală, ceea ce ar constitui o fundație excelentă pe care să construiți o legătură puternică.

În timp ce schimbarea limitelor cunoștințelor stabilite ar putea fi ciudată, legătura voastră comună ar trebui să vă ofere o îndrumare suficient de blândă pentru a evita această problemă, deoarece faptul de a avea puncte de vedere similare cu privire la unele dintre lucrurile importante din viață poate reduce potențialul general de comunicare greșită.

Citește și: HOROSCOP Care sunt zodiile care vor avea noroc în 2024. Noul an vine cu schimbări importante

Leu 23 iulie - 22 august

S-ar putea să reușești să faci multe lucruri pe măsură ce te concentrezi pe sarcinile zilnice ale muncii tale - și ai putea, de asemenea, să întâlnești suficientă profunzime pentru a avea o idee despre direcția ta profesională mai largă.

S-ar putea să vrei să începi să aduni informații despre procesul de stabilire a unor lucruri precum impozitele, asigurările și investițiile pentru a-ți duce cariera la următorul nivel.

Deși s-ar putea să nu fii pregătit să iei aceste decizii chiar acum, chiar și faptul că le ai pe radarul tău este o mare realizare.

Fecioară 23 august - 22 septembrie

Plăcerile superficiale s-ar putea să nu te satisfacă acum, dar o carte sau un film care te pune pe gânduri ar putea fi exact distracția de care ai nevoie.

Împărtășirea acestei experiențe cu cineva pe care vrei să îl cunoști mai bine ar putea fi, de asemenea, plină de satisfacții! 

În timp ce începerea unei conversații despre chestiuni personale din senin ar putea fi prea intimidantă, a vorbi despre mediile de care tocmai v-ați bucurat împreună v-ar putea ajuta pe amândoi să vă deschideți într-un mod blând.

Vă puteți oricând să vă concentrați din nou asupra poveștii dacă simțiți că aveți nevoie de mai mult spațiu.

Balanță 23 septembrie-22 octombrie

Perspective noi despre semnificația mai profundă a unei dinamici complicate din familia ta ar putea fi disponibile în acest moment.

Ar putea părea contraintuitiv, dar micile detalii din viața de zi cu zi a oamenilor ar putea fi ceea ce îți dezvăluie de fapt imaginea de ansamblu.

S-ar putea să te întrebi dacă nu cumva ești meschin pentru că te concentrezi pe astfel de lucruri, dar dacă există o tensiune în jurul unor lucruri aparent nesemnificative, atunci cineva trebuie să spună ceva!

S-ar putea să fii singurul dispus să abordezi ceea ce cauzează vibrațiile negative.

Scorpion 23 octombrie - 21 noiembrie

O conversație bună cu cineva în care ai încredere ar putea merge bine pentru tine în această perioadă, deoarece voi doi împreună puteți echilibra comunicarea profundă cu o doză sănătoasă de optimism și limite.

Adoptarea unei abordări structurate și cu picioarele pe pământ vă poate ajuta dincolo de plăcerea de a vă simți ascultați și înțeleși în acest moment.

Deși ar putea exista lucruri despre tine pe care ai probleme în a le defini, câteva conversații răbdătoare îți pot oferi spațiul de care ai nevoie pentru a te îndrepta spre răspunsuri.

Săgetător 22 noiembrie - 21 decembrie

Rezolvarea problemelor într-un mod practic ar putea fi pe ordinea de zi pentru tine astăzi, dar nu trebuie să îți ții capul complet în afara norilor.

În timp ce ar putea fi nevoie să rămâi ancorat în realități precum ceea ce îți poți permite și ceea ce ești capabil fizic să faci, să rămâi în contact cu simțul tău intuitiv despre ceea ce te-ar face să te simți cel mai în siguranță te-ar putea ajuta să identifici cel mai bun curs de acțiune. S-ar putea să descoperiți că puteți fi atât confortabil, cât și atent la costuri!

Capricorn 22 decembrie - 19 ianuarie

Încrederea ta în tine însuți ar putea fi la un nivel ridicat astăzi, iar oamenii din jurul tău ar putea observa.

Deși să le spui celorlalți ceea ce te preocupă s-ar putea să nu fie punctul tău de interes, ai putea da de înțeles o parte din ea doar prin felul în care te porți. 

Ești în regulă cu ceea ce ar putea să sesizeze despre tine? Ar putea fi o idee bună să te gândești la perspectiva ta și la ceea ce face aceasta asupra atitudinii pe care o ai față de lume. Nu vă lăsați propriul ego să vă stea în cale!

Citește și: HOROSCOP Care sunt zodiile care vor avea noroc în 2024. Noul an vine cu schimbări importante

Vărsător 20 ianuarie - 18 februarie

Să te odihnești așa cum ai nevoie ar putea fi foarte important pentru tine în această perioadă, dar s-ar putea să te întrebi dacă îți poți permite să te îngrijești în acest fel.

Efectuarea unui inventar al tuturor resurselor tale, materiale și de altă natură, te poate ajuta să îți privești preocupările financiare dintr-o perspectivă sănătoasă. 

În general, s-ar putea să fiți mai aproape de siguranță decât credeți! În plus, s-ar putea să aveți nevoie să vă hrăniți emoțional și fizic înainte de a putea merge mai departe și de a obține mai multă claritate în ceea ce privește chestiunile legate de bani.

Pești 19 februarie - 20 martie

Comunicarea cu prietenii sau cu membrii unei organizații din care faci parte ar putea să-ți ocupe mult timp astăzi. 

Cu toate acestea, este posibil să descoperi că poți spune destul de multe fără a-ți dezvălui propria poziție.

Opiniile tale personale ar putea să nu fie relevante dacă te ocupi de ceva care nu te privește cu adevărat, cum ar fi medierea păcii într-un conflict între alții.

Atâta timp cât nu lăsați ambiguitatea dvs. să îi facă pe oameni să se aștepte la lucruri pe care nu intenționați să le oferiți, puteți oferi o perspectivă valoroasă.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te