HOROSCOP 12 februarie Leii au parte de câștiguri iar Racii au nevoie de încredere mai multă

DE Alexandra Lupascu | Actualizat: 11.02.2024 - 07:36
HOROSCOP 12 februarie Leii au parte de câștiguri iar Racii au nevoie de încredere mai multă Foto: Pexels (fotografie cu caracter ilustrativ)

Ziua de 12 februarie este una sub semnul spritualității, în care Leii au parte de câștiguri iar Racii au nevoie de mai multă încredere în oamenii din jur.

SHARE

Se anunță un început de săptămână magnific pentru toate semnele zodiacale!

Berbec

Eliberează trecutul, Berbec. Conjuncția Venus-Neptun de miercuri te inspiră să ai autocompasiune, astfel încât să poți vindeca obiceiurile de autosabotare, tipare, apărări din trecut.

Prietenii tăi vă pot ajuta cu acest efort, așa că contactați-i în timpul conjuncției Soare-Saturn de joi.

Taurul

HOROSCOP 12 februarie Leii au parte de câștiguri iar Racii au nevoie de încredere mai multă

Prietenii sunt sacri pentru tine, Taur! Conjuncția Venus-Neptun de miercuri vă ajută să vă conectați cu cei mai apropiați prieteni și să vă sprijiniți empatic unul pe celălalt.

O descoperire în carieră este a ta în conjuncția Soare-Saturn de joi și te împinge către leadership și succes. 

Gemeni

Care este cea mai creativă soluție, Gemeni? Conjuncția Venus-Neptun de miercuri vă inspiră potențialul creativ pentru a vă arăta calea către succesul profesional. Aplicați înțelepciunea pe care ați dobândit-o, chiar dacă este incomodă, sub conjuncția Soare-Saturn de joi. 

Rac

Ai încredere, Rac! Conjuncția Venus-Neptun de miercuri vrea să ai încredere în capacitatea celorlalți de a face lucrurile corect și de a te schimba în bine.

Țineți spațiu pentru asta în mod proactiv, mai ales în conjuncția Soare-Saturn de joi, care vă motivează să faceți compromisuri. 

Leu

Dezvăluie, nu ascunde, Leo! Conjuncția Venus-Neptun de miercuri vă inspiră să vă împărtășiți adevărul, care dezvăluie pasiunea și chimia sexuală în moduri minunate. Conjuncția Soare-Saturn de joi te face să găsești câștig/câștig și pune în aer chimia contrariilor-atrage. 

Fecioară

Chimia se găsește în contrast, Fecioară! Conjuncția Venus-Neptun de miercuri îți amintește că pasiunea se găsește atunci când partenerii sunt diferiți și uneori nu sunt de acord cu tine.

 Faceți un pas mic spre dezvoltarea unui nou obicei/abilități în conjuncția Soare-Saturn de joi. 

Balanță

Citește și: HOROSCOP Care sunt zodiile care vor avea noroc în 2024. Noul an vine cu schimbări importante

Sunt lucrurile mărunte, Balanță! Conjuncția Venus-Neptun de miercuri te inspiră să observi cine observă că le observi lucrurile mărunte. Mindfulness poate fi centrul pasiunii. Conjuncția Soare-Saturn de joi vrea să fii vulnerabil undeva.

Scorpion

Dă ce vrei să obții, Scorpion! Conjuncția Venus-Neptun de miercuri vrea să-i vezi și să-i înțelegi pe ceilalți așa cum vrei să fii văzut, înțeles și prețuit.

Conjuncția Soare-Saturn de joi ar putea inspira limite iubitoare cu familia. 

Săgetător

Cine îți ține inima în siguranță, Sag? Conjuncția Venus-Neptun de miercuri vă reamintește că siguranța emoțională în relații este crucială, așa că încercați să o demonstrați și să o cultivați. Conjuncția Soare-Saturn de joi vrea să puneți mai multă intenție, structură și gândire în comunicarea voastră. Începutul sezonului Peștilor de sâmbătă magnetizează oamenii și locurile care se simt ca acasă.

Capricorn

Dragostea este o limbă, Capricorn! Conjuncția Venus-Neptun de miercuri te inspiră să-ți spui dorințele romantice în plus față de a acționa asupra lor pentru o claritate totală.

Conjuncția Soare-Saturn de joi vrea să exersați ceea ce predați pentru sănătatea mintală și securitate. 

Vărsător

Citește și: HOROSCOP Previziunile astrelor pentru 2024. Cum va fi anul viitor pentru toate zodiile

Ascultă-ți corpul, Vărsător! Conjuncția Venus-Neptun de miercuri te ajută să te conectezi la corpul tău și să te ghideze către locuri sigure, vindecătoare. Conjuncția Soare-Saturn de joi din zodia ta vrea să integrezi lecțiile din ultimii 2,5 ani. 

Pești

Dragostea este răspunsul, Pești! Conjuncția Venus-Neptun de miercuri din zodia ta vrea să aplici cea mai iubitoare percepție și comportamente pentru a găsi fericirea. Conjuncția Soare-Saturn de joi dorește să profitați de cel mai matur și curajos răspuns la temerile voastre. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te