HOROSCOP 9 ianuarie Fiecare zodie are câte o stea norocoasă. Vezi dacă a ta strălucește mai tare!

DE Alexandra Lupascu | Actualizat: 09.01.2024 - 17:05
HOROSCOP 09 ianuarie Fiecare zodie are câte o stea norocoasă. Vezi dacă a ta strălucește mai tare! Foto: Freepik (fotografie cu caracter ilustrativ)

Fiecare zodie are câte o stea norocoasă. Vezi dacă a ta strălucește mai tare astăzi!

SHARE

Fiecare zodie are câte o stea norocoasă. Vezi dacă a ta strălucește mai tare astăzi, conform previziunilor astrologilor.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Faceți o impresie fabuloasă asupra celorlalți acum, în special șefilor și VIP-urilor. Cu toate acestea, fiți foarte clar cu privire la așteptările pe care le au de la dumneavoastră.

Viceversa, fiți foarte clar că ei înțeleg ceea ce vă doriți. Acestea fiind spuse, aceasta este un fel de zi în care oamenii sunt ușuratici și dispuși să le dea altora o șansă.

Citește și: HOROSCOP Previziunile astrelor pentru 2024. Cum va fi anul viitor pentru toate zodiile

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Astăzi, studiile neobișnuite, în special cele legate de chestiuni spirituale, te-ar putea intriga. De asemenea, ai putea fi atras de profesori sau de figuri asemănătoare unui guru din alte tradiții și din țări străine.

Cunoștințele ascunse și subiectele ezoterice vă vor fascina.

Gemeni (21 mai-20 iunie)

Pentru că astăzi simțiți simpatie pentru ceilalți, mai ales pentru cei mai puțin norocoși, veți încerca să ajutați pe cineva dacă puteți. Aceasta este o alegere înțeleaptă, pentru că, până la urmă, ceea ce se întâmplă, se întoarce. În cele din urmă, te ajuți pe tine însuți. 

Rac (21 iunie-22 iulie)

Relațiile cu prietenii, soții și partenerii vor fi calde și mai degrabă idealiste astăzi. S-ar putea să îl admiri pe celălalt și, foarte probabil, el te va admira în schimb.

Nu este curios cum putem purta ochelarii "critici" sau ochelarii roz, admirativi? Este foarte simplu. Moduri diferite de a ne vedea lumea.

Citește și: HOROSCOP Care sunt zodiile care vor avea noroc în 2024. Noul an vine cu schimbări importante

Leu (23 iulie - 22 august)

Dacă te ocupi astăzi de problemele tale de sănătate, fii atent. S-ar putea să vi se pună un diagnostic greșit, pentru că lucrurile nu sunt chiar așa cum par.

Între timp, ai putea avea sfaturi de consiliere pentru un coleg de serviciu, pentru că ești cu siguranță dispus să asculți cu simpatie sinceră pe cineva.

Fecioară (23 aug. - 22 sept.)

Astăzi vă simțiți înțelegător și grijuliu față de copii și tineri. Vă veți da peste cap pentru a-i ajuta pe copiii aflați în nevoie.

În plan personal, relațiile romantice vor fi exagerate și idealizate - ca în filme. (Probabil că Nicolas Cage joacă în ele).

Balanță (23 sept. - 22 oct.)

Astăzi nu numai că vreți să faceți ca locul în care locuiți să arate mai atractiv și poate și ceva distractiv, dar veți dori să ajutați și un membru al familiei care are nevoie de aportul vostru, într-un fel sau altul.

Nu uitați: Adevărata generozitate este să oferi ceea ce este necesar.

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

S-ar putea să vă petreceți timpul visând cu ochii deschiși astăzi sau să vă pierdeți într-o lume fantastică. Cu toate acestea, într-o notă mai practică, dacă poți ajuta pe cineva pe care îl întâlnești în lumea ta de zi cu zi - o vei face.

Știți prea bine cum puțină bunătate poate face mult.

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

Fii foarte clar în negocierea problemelor financiare astăzi, pentru că lucrurile ar putea deveni neclare. În parte, s-ar putea să interpretezi lucrurile așa cum vrei tu să fie în loc să le interpretezi cum sunt de fapt.

Aveți grijă să nu fiți extravagant și să nu cheltuiți prea mult pe obiecte de lux.

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

Astăzi vă simțiți cu inima caldă și generos cu ceilalți. Vedeți prin ceea ce este superficial și fals și vedeți adevărata persoană din spatele măștii lor. De aceea, vă simțiți înțelegător față de cineva și îl veți ajuta dacă puteți.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Vă veți bucura de timpul petrecut de unul singur astăzi, deoarece singurătatea se simte ca un lux. S-ar putea să vă petreceți timpul visând cu ochii deschiși.

De asemenea, ați putea să vă gândiți cu adevărat și să acordați energie altora care suferă. Sunteți foarte conștient de ceea ce se întâmplă în lume.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Astăzi s-ar putea să idealizați un prieten sau să fiți înclinat să îl puneți pe un piedestal. Sau, posibil, cineva vă va face acest lucru? Oricum ar fi, nu este o bază solidă pentru o prietenie.

Cu toate acestea, este bine să îți admiri prietenii. De asemenea, este bine să poți să-i ajuți atunci când au nevoie de ajutorul tău. E bine să fii generos.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te