FOTO La 18 ani, Alessia, fiica tenismenului Ilie Năstase, face furori printre bărbați

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 02.06.2021 - 18:54
La 18 ani, Alessia, fiica tenismenului Ilie Năstase, face furori printre bărbați. / Foto: impact.ro

Relațiile amoroase ale lui Năstase i-au adus fostului tenismen cinci copii, din relații diferite.

SHARE

Alessia, fiica lui Ilie Năstase din mariajul cu Amalia Teodosescu, este astăzi o tânără în vârstă de 18 ani, care și-a luat deja viața în propriile mâini. Dincolo de numele sonor pe care îl poartă, Alessia este și o tânără cuceritoare, bucurându-se de trăsături frumoase, moștenite cel mai probabil de la mama sa.

Deși mulți s-ar fi așteptat ca fiica lui Năstase să îi calce pe urme fostului sportiv, aceasta a ales un alt drum. Puțini cunosc cu ce se ocupă, de fapt, Alessia. În ciuda notorietății familiei sale, adolescenta este o fire modestă.

Citește și: Bianca Drăgușanu, între Alex Bodi și Gabi Bădălău: „Stai, fă, la masă!” versus „Acum, e femeia mea”

Poate că mulți s-ar fi gândit că fiica unuia dintre cei mai mari tenismeni din România ar putea să îi calce pe urme tatălui său. Totuși, Alessia Năstase a ales un domeniu opus, scrie impact.ro.

Tânăra este pasionată de artă, având o înclinație spre acest drum încă din copilărie, când picta de la vârsta de cinci ani. În prezent, adolescenta de 18 ani este elevă în clasa a XII-a, pictează și visează să ajungă la o școală de renume din străinătate. Fiica lui Ilie Năstase își dorește să studieze arta la Paris, după ce va fi trecut examenul de Bacalaureat. Aceasta urmează să părăsească România în luna august pentru a se bucura de o experiență nouă în capitala Franței.

Citește și: VIDEO Cadou de 300.000 de euro de la Simona Halep pentru tatăl ei. Prinde 100 km/h în 3,8 secunde

Nu are talent la tenis, va studia “Artă, media și tehnologie” la Parsons

Alessia a obținut o bursă la Parsons, unde urmează să studieze “Artă, media și tehnologie”, specializarea fiind arte frumoase. În plus, pasiunea sa pentru artă și frumos s-a concretizat în urmă cu un an, când adolescenta a avut o expoziție personală în Capitală.

Totuși, fiica lui Ilie Năstase nu s-a ținut complet departe de sportul alb, pentru care tatăl său a primit numeroase titluri, recunoscând că a practicat tenis în trecut. Din păcate, tânăra a realizat că sportul nu este punctul său forte. Pe de altă parte, Ilie Năstase a fost înțelegător și a primit cu brațele deschise pasiunea pentru pictură a fiicei sale.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.