FOTO Înșelată de fostul soț, Dana Săvuică și-a refăcut viața. Curtată de Becali, Botezatu, Enache

DE Alex Darvari | Actualizat: 30.06.2022 - 21:19

Dana Săvuică și-a refăcut viața după divorțul de tatăl fiicei ei, omul de afaceri Răzvan Stanciu, și trăiește, în prezent, o frumoasă și discretă poveste de dragoste alături de un bărbat, pe care cu greu îl arată publicului.

SHARE

Dana Săvuică a povestit, într-una din puținele sale apariții publice, despre viața pe care o duce.

„A fost foarte frumos în vacanță. Am fost cu treabă ca de obicei, cu influenceri din Serbia, Bulgaria. Am promovat Maldive în extrasezon, dar a fost foarte frumos, soarele a fost sus pe cer, ne-am bronzat. O singură dată a plouat timp de 10 minute.

Da, cu niște rechini! Am văzut și delfini și rechini, rechinul balenă, care-i foarte rar și singuratic. Am făcut snorkeling, activități nautice, am mâncat homari, fructe de mare și fructe exotice. Am mers cu avionul pe trei insule. Au fost 10 zile, dar nu m-am odihnit deloc. Am filmat foarte mult, am dat informații prețioase...

Citește și: Dana Săvuică: Am divorțat după ce am fost înșelată. Becali și Botezatu mi-au făcut avansuri

Depinde, am avut un an, de exemplu, în care am plecat de 10 ori. Deci aproape odată pe lună am fost plecată. Dar noi mergem să promovăm destinații. Pratic, eu merg acolo ca să arăt oamenilor ce pot face, cum se trăiește acolo, ce vacanțe sunt, practic sunt așa un fel de radio șanț”, a spus click.ro.

Dana Savuică a divorțat de soțul ei, Răzvan Stanciu, în 2016, pe cale amiabilă, la notar. Vedeta a declarat la acea vreme că i-a fost greu sa renunțe la căsnicia ce dura deja de 25 de ani.

Citește și: VIDEO "Regina din Madrid", văduvă de interlop, prima șefă româncă de clan mafiot, închisă în Spania

Dana Săvuică a recunoscut, în premieră, care au fost motivele pentru care a divorțat. Unul dintre ele a fost chiar infidelitatea soțului ei. „Gelozie, ceva probleme financiare, dar se rezolvau, și infidelitatea partenerului, acestea au fost motivele. Într-o relație, drumul e pe ambele sensuri și cu dus, și întors.

„Giovanni Becali mi-a făcut avansuri”


Dana Săvuică a făcut și dezvăluiri incitante privind bărbații celebri de la care a primit avansuri de-a lungul timpului. “Adrian Enache, Giovani Becali și Cătălin Botezatu mi-au făcut avansuri”, a mai dezvăluit Dana. Dana Săvuică este una dintre cele a mai dorite femei din România, fiind prima româncă care a pozat în Playboy.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.