FOTO Fost primar al Capitalei merge 70 de km să găsească deschisă o sală de „păcănele”. E dependent

DE Alex Darvari | Actualizat: 22.01.2021 - 14:46
Viorel și Oana Lis / click.ro

De când Bucureştiul este în scenariul roşu, iar toate sălile de jocuri de noroc sunt închise, Viorel Lis s-a adaptat: se duce în localităţile învecinate, unde măsurile sunt mai relaxate. Pentru asta, bate dus-întors 70 de kilometri şi stă în trafic până la 3 ore.

SHARE

De când Bucureştiul este în scenariul roşu, iar toate sălile de jocuri de noroc sunt închise, Viorel Lis s-a adaptat: se duce în localităţile învecinate, unde măsurile sunt mai relaxate. Pentru asta, bate dus-întors 70 de kilometri şi stă în trafic până la 3 ore. Soţia lui, Oana, este cea care îl duce cu maşina şi îl aşteaptă cuminte până termină distracţia.

Nici un drum nu e prea lung, nici un efort nu e prea mare atunci când vine vorba despre micile bucurii sufleteşti. Viorel Lis (76 de ani) nu are prea multe, iar printre ele, în topul listei, sunt păcănelele. De când cu înăsprirea restricţiilor în Capitală şi închiderea sălilor de jocuri de noroc, fostul primar a fost nevoit să bată distanţe mari până pe „meleaguri” mai permisive, unde genul acesta de distracţie e acceptat. Oana (41 de ani), soţia lui, îl ajută cu transportul.  

Fotoreporterii Click i-au surprins pe cei doi soţi într-o astfel de „expediţie”. Au plecat de acasă în jurul orei 10.30 dimineaţa şi au ieşit pe autostradă, spre Bolintin-Vale. Un drum de 35 de kilometri pe sens, care se face în peste o oră, din cauza aglomeraţiei. La un moment dat, au oprit la un restaurant de unde au luat provizii la pachet.


Fostul primar şi-a pus masca atunci când a coborât din maşină
Au ajuns la Casa Pariurilor din Bolintin-Vale în jurul prânzului. Nu e prima dată când se duc acolo. „Mergem cam o dată pe săptămână”, ne spune Oana. L-a ajutat pe Viorel să coboare din maşină, l-a condus de braţ până în interiorul sălii de jocuri, l-a instalat pe scaun, apoi a ieşit şi l-a aşteptat, răbdătoare, în maşină. Doamnelor, luaţi exemplu! Aşa soţie înţelegătoare, bună şi calmă, rar întâlneşti în carne şi oase! După mai bine de două ore de aşteptare, Oana l-a recuperat pe Viorel şi împreună s-au întors acasă. 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.