FOTO Divertis, reuniune-turneu emoționantă, după 15 ani. Ioan Gyuri Pascu va fi și el prezent! Cum?

DE Elena Petrescu | Actualizat: 11.09.2024 - 17:31
FOTO Divertis, reuniune-turneu emoționant, după 15 ani. Ioan Gyuri Pascu va fi și el prezent! Cum? - FOTO: Colaj Newsweek, surse foto Facebook(imagine cu rol ilustrativ)
FOTO Divertis, reuniune-turneu emoționant, după 15 ani. Ioan Gyuri Pascu va fi și el prezent! Cum? - FOTO: Colaj Newsweek, surse foto Facebook(imagine cu rol ilustrativ)

FOTO Divertis, reuniune-turneu emoționantă, după 15 ani. Ioan Gyuri Pascu va fi și el prezent! Cum? După 15 ani de la ultimul spectacol împreună în formulă completă, grupul Divertis se reunește!

SHARE

Grupul Divertis a scris o filă foarte importantă în istoria umorului românesc. 

Divertis a fost înființată în 1981 și a fost un adevărat succes, aducând umorul de calitate pe micile ecrane de la noi.

FOTO Divertis, reuniune-turneu emoționantă, după 15 ani. Ioan Gyuri Pascu va fi și el prezent! Cum?

Printre membrii grupului umoristic s-au numărat nume mari precum Florin Călinescu, Ioan Gyuri Pascu, Jojo, Daniel Buzdugan, Doru Octavian Dumitru, Toni Grecu și mulți alții.

În 2008, din păcate, a avut loc marea schismă.

Trupa Divertis s-a dezbinat din cauza divergențelor care au apărut între membrii trupei. Grupul s-a împărțit atunci în două, Distractis condus de foștii membrii ai trupei și Divertis a rămas, condus de Toni Grecu.

Citește și: VIDEO Ioan Gyuri Pascu, „Nemuriciu” umorului românesc. Visa să fie handbalist sau comentator sportiv

Silviu Petcu a publicat zilele trecute o imagine de care vor vorbi fanii, copii și nepoții peste ani și ani.
”Uitați poza de dinainte! I-am prins pe toți.

Și ca să nu avem un șoc direct pe scenă, o să scriu acum și denumirile, de la stânga la dreapta: Florin Constantin, Ioan T. Morar, Cătălin Mireuță, Darie Valentin, Doru Antonesi, Toni Grecu, Valentin Gora, Ghighi Bejan, Doru Pîrcalabu, Cristian Constantin Gretcu. Adică toți 12, minus Unu.
4 noiembrie Cluj, 5 Oradea, 6 Timișoara, 11 Constanța, 14 Iași (sold out), 15 Bacău, 18 București.
Râzi, deci exiști!”

Același Silviu Petcu, pe 31 august, în ziua în care Ioan Gyuri Pascu ar fi împlnit 63 de ani, a postat un omagiu emoționant în amintirea celui ce i-a fost prieten bun și coleg de nădejde:

”Dragă Gyuri, astăzi te-ai fi ales cu o sumedenie de urări de LaMultiAni, cu râsete și voie bună. Ai fi făcut 63 (și tu repede ai fi spus... Ce să iei?) Dar n-a fost să fie.

Te distrezi în Lumea ta de vreo 8 ani... Dar și băieții din poză, pe lângă ceilalți care nu au mai încăput, vor să se distreze ca pe vremuri.

Adică DIVERTIS se reunește în toamnă și face un turneu în care o sa fii și tu prezent! Cu glumele tale, cu vocea, cu măiestria cu care ai vrăjit atâta lume...

Sper să te râzi, ca pe vremuri, ca noi sigur o s-o facem!

La Mulți Ani oriunde ai fi!

(să știi, Gyuri că, pe lânga cei mentionați mai sus, vor mai fi în turneu toți ceilalți DIVERTIS: Toni Grecu, Valentin Gora, Ioan T. Morar, Ghighi Bejan și Cătălin Mireuță)”.

Și Toni Grecu este încântat de reuniune! Actorul s-a folosit de canalele de social media pe care le are la dispoziție pentru a face publice datele mini-turneului.

Citește și: Gyuri Pascu ar fi împlinit 62 ani. Nu are încredere în medici, refuză analizele. Moare la 55 ani

”Spectacolul "Umor, Prostie & Fake News din '89 până azi" își continuă turneul prin țară în varianta de toamnă, îmbunătațită și adăugită cu umorul, prostiile și fake news-urile care s-au adunat peste vară. Vă oferim o rețetă de comedie complet nouă, în care râdem de tot ce ne face să plângem.”, a notat Toni Grecu.

Au îngropat securea războiului cu un scop nobil, emoționant. Motivul reunirii tuturor este faptul că se împlinesc 8 ani de la moartea unicului Ioan Gyuri Pascu, pe 26 septembrie, iar foștii lui colegi au ales să îl comemoreze cum știu ei mai bine.

Reuniunea din noiembrie promite să fie un eveniment cu totul special, cu noi surprize și momente de comedie unică. Președinții României, de la Nicolae Ceaușescu la Traian Băsescu, vor fi din nou în vizorul satiric al grupului Divertis, oferind o perspectivă amuzantă și critică asupra istoriei recente a țării.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te