FOTO Andreea Marin a avut grijă de sora ei mai mică după moartea mamei. Ce afacere conduce

DE Alex Darvari | Actualizat: 04.09.2021 - 14:26

Andreea Marin are o soră pe nume Cristina Chiser, în vârstă de 41 de ani.

SHARE

Sora Andreei Marin a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor și este cu cinci ani mai mică decât prezentatoarea Tv.

Citește și: Andreea Marin despre Bănică Junior: Nu e comod să te simți înșelată. Mariajul cu Tuncay, o greșeală

Andreea Marin a povestit în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”,că a avut grijă de sora ei mai mică, după ce au rămas orfane de mamă. 

Citește și: Andreea Marin: M-am măritat cu Bănică din iubire, nu din interes. Azi, e doar tatăl copilului meu

 „Am avut un sentiment de protecție extrem de puternic, pentru că sora mea era atât de mică și o vedeam atât de fragilă, avea doar 4 ani pe atunci.

Și nu a fost ușor, mai cu seamă că tatăl meu la acea vreme nu era deloc puternic.

Pierderea mamei l-a rănit cumplit, rămăsese cu două fete mici. Plângea în fiecare seară, eu încercam să fiu matură, să echilibrez situația. Nu știu cât am reușit, am rămas mereu în picioare, protejându-i pe cei dragi, dar eram un copil. Undeva mai târziu, la maturitate lucrurile acestea se decontează.

Am ajuns la maturitate într-un punct în care eu nu trăisem niște etape din viață. Nu mi-a fost ușor, a fost un dezechilibru, am avut nevoie și de un terapeut să mă ajute să-mi recapăt cumva copilăria furată de destin, de nimeni altcineva. Însă, sunt puternică. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a dat această forță de a trece prin toate până acum”, a mărturisit Andreea Marin.

„Îi admir vocația de mamă. Este o mamă extraordinară! Ea și soțul ei sunt pe aceeași lungime de undă la acest capitol: își cresc copiii singuri, fiind ajutați doar ocazional de bunicii micuților.  Plus că muncesc cot la cot la propria afacere, e mare lucru că se înțeleg atât de bine!”,  povestea Andreea Marin.

Cristina Chiser, sora Andreei Marin activează în domeniul afacerilor. Aceasta deține un salon de înfrumusețare și are un copil în vârst de 14 ani, arată spectacola.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.