Fostă vedetă la Antena 1 condamnată la 10 ani. „I-a ars sprâncele cu bricheta și o mușca sistematic”

DE Alex Darvari | Actualizat: 24.05.2023 - 09:25
Suhaib Meshah - Foto: wowbiz / colaj

Suhaib Meshah a fost unul dintre concurenții remarcați ai show-ului de televiziune „Burlăcița” care a fost difuzat pe postul Antena 1. După ce s-a „despărțit” de televiziune, Suhaib Meshah a luat-o pe căi greșite. A fost urmărit și, acum, condamnat pentru fapte grave.

SHARE

Suhaib Meshah a primit o sentință cruntă din partea judecătorilor într-un dosar cu mărturii înfiorătoare. El a primit o condamnare de10 ani de pușcărie pentru trafic de persoane. Nouă persoane cer daune în dosarul în care acesta a fost condamnat.

Faptele de care Suhaib Meshah este acuzat sunt cumplite, potrivit detaliilor de la dosar puse la dispoziție de cancan.ro

Suhaib Meshah a maltratat nouă tinere pe care le exploata într-un mod cumplit: „Sprâncenele i-au fost arse cu bricheta, a fost trasă de păr şi târâtă pe jos, aşa încât pe anumite părţi din scalp nu i-a mai crescut părul, martora arătând că deține și înregistrări telefonice în care victima plângea, relatând cum inculpatul o calcă la propriu în picioare”, se mai arată în hotărârea pronunțată de Tribunalul Brașov.

Citește și: De ce Vișan și Florin Piersic nu sunt prieteni și nu joacă împreună. Pentru cine au făcut o excepție

Fostă vedetă la Antena 1 condamnată la 10 ani

Fostul concurent de la emisiunea Tv se purta oribil cu fetele pe care le exploata arată aceeași sursă.

“Când aceasta (o fată n.re.) a recunoscut că ar fi avut o relație în trecut cu un anumit bărbat, a început să o lovească cu pumnii și i-a provocat o tăietură cu lama unui aparat de ras în zona exterioară a pulpei drepte, până la țesutul muscular.

Citește și: Interlopul Vandam, care-a sărit pe mașina nașului Oarză și a urlat că-l decapitează, rămâne arestat

Din acel moment, victima arată că a debutat o epocă de teroare, în care inculpatul nu i-a mai permis să se deplaseze singură, să răspundă la telefon, să comunice cu prietenele, să meargă la facultate, să intre pe Facebook, confiscându-i permisul de conducere, buletinul și pașaportul, iar în ocaziile în care își vizita mama, o aștepta în fața blocului”, se mai arată în dosar.

“Victima arată că a lucrat # luni în aceste condiții, timp în care inculpatul o verifica din 5 în 5 minute, a slăbit 10 kilograme, avea stări permanente de rău, era mușcată de inculpat dacă nu realiza banii solicitați sau bătută în mașină”, arată procurorii.

A instituit teroarea

“Când aceasta a recunoscut că ar fi avut o relație în trecut cu un anumit bărbat, a început să o lovească cu pumnii și i-a provocat o tăietură cu lama unui aparat de ras în zona exterioară a pulpei drepte, până la țesutul muscular. Din acel moment, victima arată că a debutat o epocă de teroare, în care inculpatul nu i-a mai permis să se deplaseze singură, să răspundă la telefon, să comunice cu prietenele, să meargă la facultate, să intre pe Facebook, confiscându-i permisul de conducere, buletinul și pașaportul, iar în ocaziile în care își vizita mama, o aștepta în fața blocului”, se mai arată în dosar.

Suhaib Meshah s-a născut în 1980 și apare pe site-ul Poliției române ca unul dintre cei mai căutați răufăcători.

În timp ce se desfăura procesul, poliția a descins într-o hală de 1.000 de metri pătrați, din județul Vrancea, unde au găsit peste 6.500 de ghivece cu cannabis. Peste 50 de kilograme de canabis au fost ridicate. De producerea și distribuirea drogurilor se ocupa tot Suhaib Meshah.

Suhaib este dat dispărut.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te