Fata lui Adi Minune, momente grele după ce a devenit mamă: „M-am confruntat cu depresia postnatală”

DE Alex Darvari | Actualizat: 21.12.2021 - 09:10
Fata lui Adi Minune, momente grele după ce a devenit mamă: „M-am confruntat cu depresia postnatală” / FB

Depresia postnatală este o realitate cu care se confruntă multe mame. Karmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, a devenit mamă în anul 2019, însă abia acum a rupt tăcerea și a vorbit despre momentele delicate prin care a trecut.

SHARE

Karmen Simionescu a făcut declarații despre dificultățile pe care le-a depășit la scurt timp după ce a născut. 

Citește și: Chef Cătălin Scărlătescu, săgetat de Cupidon. Doina Teodoru, iubita sa, este cu 18 ani mai tânără

Fiiica lui Adrian Minune a vorbit, pentru prima dată, despre depresia postnatală suferită și a menționat că trecerea de la statutul de copil în casa părinților la cel de mamă a fost unul care a destabilizat-o. Din fericire, s-a bucurat de sprijinul și înțelegerea celor din jur, iar lucrurile au revenit, în scurt timp, la normal. 

“Cursul normal al unei femei e următorul: să fii la părinții tăi, să ai un iubit, să te muți cu el, să înveți să te gospodărești, să te responsabilizezi, să te obișnuiești cu rolul de soție, cu grija față de el și ulterior să devii mamă. Mie mi s-a întâmplat să sar două etape foarte importante. Am sărit de la statutul de fată la mama ei acasă, la statutul de mamă și soție.

Atunci toate s-au adunat, iar venirea copilului pe lume îți aduce o mică dezordine. În momentul în care copilul a venit, iar eu eram obligată să-l cresc și simțeam chestia asta, aveam sentimentul să plec și să fiu singură. Sentimentele acestea m-au copleșit”, a povestit fiica lui Adi Minune potrivit click.ro

Citește și: „Miracolul” românesc: România are un decedat la 12 infectări. Spania și UK, un mort la 400 infectări

Fiica lui Adrian Minune a adus pe lume o fetiță pe 1 august 2019, primul ei copil, iar de atunci recunoște că viața i s-a schimbat complet. Vedeta a oferit detalii despre sarcină, dar și ce i s-a întâmplat pe patul de spital.

Carmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune a explicat că a născut prin cezariană, iar pe patul de spital, înainte de a naște i-a fost cerut să cânte. Deși nu era speriată la început, a simțit multă durere. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.