Cum a furat-o Irinel pe Anna Lesko dintr-o trupă de dansatoare. „Mama ei a plâns când m-a văzut”

DE Alex Darvari | Actualizat: 16.12.2021 - 16:22
Cum a furat-o Irinel pe Anna Lesko dintr-o trupă de dansatoare. „Mama ei a plâns când m-a văzut” / spectacola.ro

Irinel a cunoscut-o pe Anna Lesko la mare, pe vremea când ea făcea parte dintr-un grup de fete care dansau în cluburi.

SHARE

Anna Lesko făcea parte dintr-un grup de dansatoare din Republica Moldova. Acestea însoțite de coregraf veniseră pe litoral să danseze într-un club. Irinel o remarcase și vorbise deja cu Ana, dar nu știa cum să o invite la petrecerea unui prieten, pentru că ea nu vorbea nici boabă de română.

Citește și: Iubita cu studii la Moscova a lui Dragnea, mai tare decât Irinuca

„Dar cum să se înțeleagă cu ea? Încercă și în engleză, dar nimic. Încercă să facă rost de un dicționar româno-rus (ar fi fost încă și mai bun unul româno-ucrainean, de fapt, dar nu avea de unde ști), și nu reuși. Reuși, până la urmă, doar să îndruge ceva prin intermediul Alionei (care vorbea un pic românește), și lansă prin ea invitația, la care Ana îl întrebăr, tot prin Aliona, dacă se referă numai la ea. El i-a răspuns că da."

Peste câteva zile, Anna Lesko i-a confirmat lui Irinel că îl va însoți la petrecere.

"A doua zi la party, toată lumea îl întreba cine e frumoasa fată cu care a venit. Cei însurați î luau chiar deoparte ca să îi șoptească întrebarea, dar Ili nu răspundea nimic. Oricum, nu ar fi știut ce să le spună."

Și-au petrecut ziua împreună, iar Ana a încercat să obțină învoire de la coregraf mai multe zile, însă a primit refuz. La despărțire, Irinel Columbeanu i-a lăsat numărul său de telefon și bani ca să-l poată suna. După câteva zile l-a sunat și cu greu s-au înțeles să se întâlnească și weekendul următor. După mai multe drumuri București-Constanța, Irinel s-a hotărât să stea mai mult la mare. El era cazat la hotel, Ana alături de fetele din grupul de dans într-un apartament. Deși i-a propus să se mute împreună, Ana Lesko se temea de coregraful său, îi era teamă că nu o să-i mai dea pașaportul, pentru că el deținea documentele tuturor fetelor.

Citește și: „Miracolul” românesc: România are un decedat la 12 infectări. Spania și UK, un mort la 400 infectări

La finalul verii, Irinel a întrebat-o pe Anna Lesko ce planuri are, iar ea i-a spus că și-ar dori să urmeze o facultate. Irinel și-a arătat intenția de a o susține și au decis să se întoarcă la București. Înainte de a veni în Capitală, Ana și-a dorit să meargă la apartamentul în care stătuse cu chirie pentru a-și lua restul lucrurilor. Aici a fost primul contact între Irinel Columbeanu și mama artistei. Reacția femeii nu a fost deloc una bună, iar Irinel își va aminti toată viața reacția femeii.

"Ili parcă mașina, ca să o aștepte la ieșirea din bloc și, după ce fata coborî, observă o femeie la balcon care îi făcea cu mâna Anei. Când îl văzu pe Ili, izbucni în plâns. Era mama ei și, pesemne, remarcase diferența de vârstă", poveste Irinel Columbeanu în cartea pe care o va lansa curând, potrivit wowbiz.ro

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te