Constanța Street Food Festival ajunge la malul mării între 24 și 26 mai

DE Newsweek România | 23.05.2019 - 13:22

În perioada 24-26 mai, Piața Ovidiu din Constanța devine locul cu cele mai multe și mai gustoase preparate street food pe metrul pătrat din România.

SHARE

Timp de trei zile, 40 de food truck-uri se vor aduna la Constanța Street Food Festival. Într-o atmosferă de sărbătoare, cu mâncare delicioasă și concerte live ale unora dintre cei mai îndrăgiți artiști români, dăm startul sezonul de vară pentru toți iubitorii de street food!

Timp de trei zile, gurmanzii sunt invitați într-o călătorie gastronomică ce îi va purta printr-o mulțime de bucătării internaționale.

Aceștia se vor putea bucura de burgeri americani delicioși și suculenți, mici românești reinventați, cei mai buni wurști la grătar pregătiți după rețete nemțești, pulled pork fraged și afumat, tacos & burritos ca la mama lor mexicană, paella de pe coasta de Est a Spaniei sau pizza pregătită după rețete autentice italienești.

Nu vor lipsi nici deserturile precum gaufrele belgiene sau înghețata răcoritoare.

Fiecare food truck și fiecare preparat ascunde o poveste

Fiecare farfurie are în ea nu doar un preparat, ci o adevărată poveste și un vis în care proprietarii camionetelor cu mâncare au crezut.

Unii dintre ei au călătorit în țări străine pentru a culege cele mai potrivite rețete și au adus cu ei cele mai bune ingrediente din care să facă preparate cu adevărat delicioase. Așadar, vă invităm să le cunoașteți povestea în cele trei zile de festival.

50.000 de gurmanzi, în fiecare an, la Constanța Street Food Festival

În fiecare an, Constanța Street Food Festival adună în cele trei zile de festival peste 50.000 de pofticioși dornici să guste mâncarea stradală apetisantă. Atmosfera de sărbătoare și preparatele gustoase fac o pereche perfectă cu muzica de calitate, de aceea am pregătit și concerte live ale unor trupe românești alese pe sprânceană. În cele trei zile de festival pe scena Constanța Street Food Festival vor urca trupe precum The Mob, Subcarpați și Fab Morvan.

Constanța Street Food Festival face parte din turneul național care va ajunge în lunile următoare și în Craiova, Pitești și Ploiești.

Vă așteptăm, deci, între 24 și 26 mai, în Piața Ovidiu, la Constanța Street Food Festival. Voi veniți cu poftă de mâncare, de restul avem noi grijă!

Pentru mai multe informații despre eveniment sau desfășurarea acestuia, vă invităm să vizitați pagina de Facebook.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.