Cele mai inspirate cadouri de Crăciun pentru cupluri

DE Newsweek România | Actualizat: 30.01.2024 - 23:54

Când alegi un cadou pentru un cuplu, este bine să iei în considerare preferinţele amândurora.

SHARE

Caută lucruri de care aceştia să se poată bucura împreună, de la mobilier şi până la decoraţiuni. Vestea bună este că nu e deloc dificil să găseşti daruri potrivite pentru cupluri, deoarece există o groază de variante excelente.

Descoperă mai jos câteva idei de cadouri pentru cupluri care să te inspire:

Jocuri de societate

Dacă vrei să oferi un dar potrivit pentru un cuplu, atunci jocurile de societate sunt o idee foarte bună.

Aceştia se pot bucura de un astfel de dar alături de familie sau prieteni, dar şi de copii dacă alegi un joc adecvat tuturor vârstelor. Poţi opta pentru jocuri precum Monopoly, Alias, Activity sau Twister. 

Decoraţiuni pentru casa

Un cadou pentru casa este o variantă câştigătoare pentru un cuplu. Ai de ales dintre o mulţime de piese de decor, pe care le găseşti uşor în magazine sau online.

Pentru un buget redus, alege lumânări parfumate, rame foto sau perne decorative. În cazul în care ai la dispoziţie un buget generos, cauta piese de artă, precum tablourile.

Piese de mobilier

Poţi să oferi un dar unui cuplu şi piese de mobilier, mai ales dacă ştii că îşi doresc sau au nevoie de aşa ceva. Nu trebuie neapărat să optezi pentru mobilier foarte scump sau de dimensiuni mari.

Îndreaptă-te către măsuţe de cafea, comode sau fotolii, pe care le găseşti în aproape orice magazin de profil.

Aparate pentru bucătărie

Pentru cuplul pasionat de gătit, oferă în dar un aparat de bucătărie. Ai de ales dintre o mulţime de modele de aparate de bucătărie, de la friteuze cu aer cald şi până la blendere sau multicookere.

Ţine cont de aparatura pe care aceştia deja o au în bucătărie, ca să le oferi un cadou cu adevărat util.

Cadouri personalizate

Cadourile personalizate sunt o super varianta dacă îţi doreşti un dar potrivit personalităţii celor doi.

Cauta obiecte precum tricourile, cănile sau chiar agendele, pe care să le personalizezi cu mesaje drăguţe sau mesaje inspirate din viaţa celor doi. În ziua de azi, găseşti cadouri personalizate chiar şi online, la preţuri accesibile.

Vinuri

Pentru un cuplu pasionat de băuturi fine, oferă în dar un vin. Desigur, este o idee bună să ştii deja ce preferă, însă dacă nu ai această informaţie, poţi căuta idei pe internet, în special topuri de vinuri.

Preţul unei sticle de vin variază de la câteva zeci de lei la sute de lei, în funcţie de brand, vechime şi soi.

Device-uri smart

Un device smart pentru casa poate fi un dar desăvârşit pentru un cuplu, mai ales dacă cei doi sunt pasionaţi de tehnologie.

O super idee este boxa inteligenta, pe care o poţi folosi amândoi pentru diverse activităţi, de la a afla cum este vremea şi până la activarea altor dispozitive cu ajutorul vocii. 

Cafea

Dacă ai în viaţa ta un cuplu ce iubeşte cafeaua, atunci nu mai trebuie să stai pe gânduri atunci când alegi darul potrivit. Este mai uşor ca niciodată să comanzi tot felul de cafele de specialitate, mai ales că avem din ce în ce mai multe branduri pe piaţa din România.

Experienţe speciale

Poţi să oferi cadou şi experienţe, nu doar obiecte. Pentru un cuplu, cele mai inspirate idei sunt voucherele la SPA, biletele la teatru sau la film, dar şi voucherele la activităţi speciale, precum atelierele de creaţie.

Dacă ai un cuplu drag în viaţa ta, fie că este vorba despre prieteni, rude sau chiar părinţi, ai varianta de a alege un dar care să le aducă bucurie amândurora.

Caută produse precum decoraţiunile, device-urile smart, jocurile de societate sau aparatele de gătit. 

Nu uita să ambalezi cadoul frumos şi să îl oferi la o ocazie specială, precum Crăciunul, Anul Nou sau o aniversare. Desigur, poţi oricând să oferi un dar şi fără o ocazie anume, doar pentru a-ţi arăta aprecierea.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te