Cele mai bune numere la Keno și strategia necesară

DE Adrian Costin | Actualizat: 27.09.2022 - 14:08
Numere la Keno Foto: freepik.com
Joacă deștept aplicând strategii Foto: freepik.com
Ar trebui să joci mereu pe aceleași numere? Foto: freepik.com

La prima vedere, ai putea crede că jocul Keno este doar preferatul bunicilor, dar după ce vei citi acest articol îți vei da seama că este de fapt un joc distractiv în cadrul căruia poți aplica și strategii, la fel ca în cazul oricărui alt joc de noroc.

SHARE

 

Originar din China, cu o vechime de peste 2000 de ani, Keno seamănă cu Bingo și Loto și presupune să alegi între 2 și 20 numere dintr-un tabel cu numere de la 1 la 80.
 
Keno este unul dintre cele mai simple și populare jocuri de noroc. Poate fi jucat atât în cazinourile fizice cât și în cele online. Este foarte potrivit pentru începătorii în gambling. Deoarece cazinourile online au un procent de plată mai mare decât cele terestre, este recomandat să joci mai degrabă online.
 
 
Și un bun exemplu în acest sens este Winmasters Casino Online. În oferta lor găsești mai multe variante de Keno

Keno este jocul ideal atât pentru începători cât și pentru cei care nu au răbdare cu jocurile elaborate, care durează mult.

Înainte să afli mai multe despre strategii de joc, iată care sunt regulile de bază ale jocului Keno: prima dată, completezi formularul, pe care bifezi (alegi) numerele preferate pe care vrei să pariezi. După cum ai aflat deja mai sus, de obicei, regulamentul de joc spune că poți opta între 2 și 20 de numere. Trebuie să alegi dintr-un tabel care conține numere de la 1 la 80.

În cazul în care nu ai inspirație, poți merge pe opțiunea prin care softul jocului alege el pentru tine numerele pe care să pariezi.

Urmează apoi să stabilești suma pe care vrei să o joci. Este ideal să pariezi pe mai mulți bani pentru că astfel câștigi mai mult în cazul în care numerele alese de tine sunt câștigătoare. Dar, cel mai corect este să te încadrezi în bugetul pe care ți l-ai stabilit pentru gambling.

Ulterior vor fi extrase numerele câștigătoare. Vei compara numerele de pe formularul tău (cele pe care ai pariat) cu cele extrase.   

Care numere ar trebui să te preocupe?

Mare parte din jucătorii începători se întreabă ce numere să aleagă și dacă există numere care sunt extrase mai des? Dacă ești novice în Keno ar trebui să te preocupe, în primul rând, alt aspect: pe câte numere pariezi.

Este fundamental să pui în aplicare următoarea strategie legată de numere: alege între 6 și 8 numere pe care să pariezi pentru a-ți maximiza șansele de câștig. 8 este totalul numerelor pe care să le alegi atunci când joci într-un cazinou online.

Există două motive pentru care este bine să te oprești la cel mult 8 numere:

  1. Dacă alegi mai puțin de 4 numere, plata și șansele să câștigi sunt mult prea mici încât să merite efortul de a face acest lucru.

  2. Când alegi mai mult de 8 numere la Keno, de regulă, ar trebui ca cel puțin 5 numere să se potrivească pentru ca tu să obții orice câștig.

Ar trebui să joci mereu pe aceleași numere?

Experții în gambling spun că la jocul Keno este mai confortabil să alegi mereu aceleași numere, decât să joci haotic sărind de la un număr la altul.

Fă-ți în minte, pe hârtie sau într-un notepad o listă cu numerele tale favorite și joacă-le, pe cât posibil, pe aceleași. Această strategie este aplicată și de fanii jocurilor loto și poate ai observat că unii dintre cei care au câștigat sume mari spun că mereu au jucat numerele preferate (data nașterii, data căsătoriei, ziua când s-a născut primul copil etc.).

Această strategie îți dă și un confort psihic. Imaginează-ți următoarea situație: întotdeauna alegi aceleași numere, dar decizi să le schimbi doar de această dată. Și exact numerele tale obișnuite câștigă atunci când tu ai renunțat la ele.

În urma acestei experiențe, tu rămâi cu un gust amar și cu regretul că nu ai mers tot cu numerele tale favorite.

Joacă deștept aplicând strategii

Pentru a spori gradul de distracție, poți să aplici și la jocul de Keno strategii care sunt folosite la jocurile de cazinou mult mai complicate.

Iată câteva exemple de strategii și cum le poți folosi:

Strategia Keno Martingale - este riscantă, dar îți poate aduce satisfacții mari. Această metodă de pariere funcționează astfel: îți dublezi pariul de fiecare dată când pierzi. În acest fel, îți vei recupera toate pierderile prima dată când câștigi.

Strategia lui Paroli - păstrezi aceeași sumă pariată după fiecare mână pierdută și dublezi pariul după fiecare câștig.

Strategia de pariere 1-3-2-6 - dacă ai un pariu inițial de 10 lei, această strategie funcționează astfel: pariezi 10 lei, apoi 30 lei, apoi 20 lei și apoi 60 lei. Revii la pariul inițial imediat ce pierzi.

Concluzie

Acestea sunt principalele sfaturi de care ar fi bine să ții cont atunci când joci Keno.

Înainte să le aplici, nu uita să îți stabilești un buget dedicat strict jocurilor de noroc și, pe cât posibil, încadrează-te în acea sumă. Stabilește-ți și limite de timp astfel încât să nu petreci foarte mult timp la gambling.

Articol sponsorizat

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te