(P) Cele mai bune jocuri de live cazinou din România

DE Adrian Costin | Actualizat: 16.06.2023 - 13:14
Foto: unsplash.com

Mesele cu dealeri live devin din ce în ce mai populare în România și nu, acesta nu este un secret.

SHARE

Jocurile de live cazinou câştigă tot mai mult teren şi în 2023. De ce? Pentru că altfel simţi emoţia jocului atunci când joci la o masă live, cu dealeri reale şi ai adversari reali. E fix sentimentul unei sesiuni de joc din cazinourile fizice.

Top 3 jocuri de ruletă

Cei care au vizionat faimoasele filme cu agentul 007 sigur au sesizat cum o parte din acțiune se petrecea într-un cazinou opulent, unde ruleta, pokerul sau blackjackul erau actorii principali.. Dintre toate, cea mai populară era ruleta unde se aruncau mize astronomice. Și astăzi, jocul de ruletă este la el de popular în cazinourile online, așa că hai să vorbim un pic despre el.

      Live Roulette poate fi încoronat ca fiind cel mai popular joc de masă, datorită experienței generale pe care o oferă, a adrenalinei, dar și a mizelor mici care pot aduce câștiguri mari. Mesele live acceptă mize care pornesc de la 1 RON.

      Auto-Roulette este una dintre cele mai ieftine variante de ruletă live cu dealeri pe care o poți găsi online. Ritmul jocului este fulgerător, iar câștigurile pot apărea în mai puțin de câteva minute dacă jucătorul a avut parte de o sesiune norocoasă.

      Speed Roulette este varianta fulger a oricărui joc de ruletă online pe care îl vei găsi în cazinourile online. Dar fii atent! Deciziile trebuie luate foarte repede! Contează mult să pui pariul la timp pentru că o rundă durează 25 de secunde.

Blackjack live cu dealeri pe Favbet casino

Blackjackul este un joc de noroc care reușește să combine strategia și norocul, oferind o experiență de joc captivantă pentru oricine. Nu contează experiența, jocul este simplist și rapid. Mesele cu dealeri de blackjack sunt deschise 24/7 oricărui pe majoritatea cazinourilor online. Din jocuri, am remarcat și:

      Blackjack Live poate fi o alegere bună pentru orice tip de jucător. Scopul jocului este să obțineți valoarea 21, fără a o depăși. Jocul se desfășoară între jucători și dealer. Comunicarea se va face prin live chat.

      Blackjack Azure, Blackjack Ruby sau Blackjack The Club sunt cateva dintre opțiunile găsite care permit jucatorilor sa aleaga ambianța mesei la care joacă. Chiar dacă regulile dintre aceste mese nu diferă, atmosfera jocurilor poate afecta experiența jucatorilor.

Există jocuri de baccarat online populare în România?

Baccarat live este un joc elegant și sofisticat, care atrage jucători dornici să se bucure de o experiență de cazinou reală. În această secțiune, vom prezenta două dintre cele mai populare jocuri de baccarat live disponibile în cazinourile online din România.

      Baccarat Live este un joc de cărți deosebit de popular în rândul jucătorilor de cazinou  online din România. În acest joc, scopul este să pariați pe mâna care se apropie cel mai mult de o valoare totală de 9 puncte. Există trei opțiuni de pariere: pe mâna jucătorului, pe mâna bancherului sau pe egalitate. Baccarat Live oferă o experiență de joc autentică, cu crupieri reali și posibilitatea de a interacționa cu ceilalți jucători.

      Speed Baccarat Live este o variantă a jocului clasic de baccarat care se desfășoară într-un ritm mai accelerat. Fiecare rundă durează doar câteva secunde, ceea ce face jocul extrem de dinamic și antrenant. Această variantă este ideală pentru jucătorii care caută o experiență de joc intensă și rapidă, fără a compromite calitatea și autenticitatea unui joc de baccarat live tradițional.

Concluzie

Alegerea unui cazinou online de încredere și popular depinde și de bonusurile pe care acestea le oferă. La Favbet, vei primi un Favbet bonus, dacă alegi să îți deschizi un cont, iar cu acesta poți testa jocurile de live cazinou și nu numai. Este important â să explorați diferitele jocuri și variante disponibile pentru a găsi cea mai potrivită opțiune pentru dumneavoastră, așa că un bonus poate fi metoda perfectă de a începe.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te