Văduva lui Mihai Constantinescu și-a pierdut mama și cumnata. De Înviere are grijă de sufletul lui

DE Alex Darvari | Actualizat: 15.04.2023 - 16:31
Mihai și soția sa - Foto: click.ro

Soția artistului Mihai Constantinescu merge, în continuare, la mormântul artistului și spune că amintirea acestuia îi este vie. Unul din cei mai iubiți artiști a murit în 2019.

SHARE

Compozitorul și interpretul de muzică ușoară Mihai Constantinescu a murit după un stop cardio-respirator neresuscitabil. Artistul în vârstă de 73 de ani era în comă de mai multe luni de zile.

Simona Sencrier a fost alături de artist, inclusiv în momentele foarte delicate cînd a fost dat afară din casă. 

Citește și: Iubit de copiii României, Mihai Constantinescu a fost aruncat în stradă. Ar fi împlinit 76 de ani

„Evident că îmi este dor de Mihai, mă gândesc tot timpul la el, iar Sărbătorile sunt mult mai triste de când el a plecat definitiv de lângă mine, dar mai există o speranța și anume că într-o zi o să fie bine. Țin minte că stăteam de Paște acasă cu el și nici Mihai nu mânca carne de miel, nu îi plăcea, la fel ca și mine.

Văduva lui Mihai Constantinescu și-a pierdut mama și cumnata

Atunci când trăia era casa mereu plină de viață datorită lui pentru că era mereu o persoană care emana fericire și jovialitate. Când trăia Mihai, în general, nu găteam nimic pentru Paște pentru că mama mea și sora lui ne pregăteau diferite delicatesuri culinare, dar acum nici ele două nu mai sunt printre noi. Am rămas singură”, a declarat Simona Secrier pentru viva.ro

„O să merg la Înviere, da! Când trăia Mihai, în fiecare an mergeam la Înviere țin minte. După Slujba de Înviere voi merge la cimitir la el să îi aprind o lumânare, dar asta fac mereu, plus că aproape în fiecare zi merg la mormânt la el pentru că am grijă de sufletul lui pe lumea cealaltă', a mai precizat Simona Secrier pentru sursa citată.

Simona spunea, de curând, că încearcă să meargă mia departe și se consolează cu muzica artistului

„Lucrez, muncesc. O zi obișnuită ca oricare alta, dar, în același timp, foarte tristă. Îmi este dor de Mihai, îmi este dor de îngerul meu păzitor, îmi este dor de fiecare clipă petrecută cu el, dar mă resemnez cu muzica lui. Asta este….luăm viața așa cum vine, cum este dată de la Dumnezeu! Nu l-am mai visat deloc pe Mihai și știu de ce”, a spus într-un interviu.

Mari probleme de sănătate

Artistul Mihai Constantinescu a fost evacuat din casă în 2007. Locuinţa sa a fost retrocedată, după ce cântăreţul a pierdut procesul cu foştii proprietari. Cântăreţul rămânea fără casă la 60 de ani. 

În anul 2008, Mihai Constantinescu a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Secţia Clinică Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş, cu diagnosticul stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie. În anul 2017, artistul a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale, după ce valva mitrală a avut o disfuncţie.

Avea să moară în 2020.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te