Din meniu nu au lipsit preparatele tradiţionale, dar nici cele de lux. “Cornerul tradiţional românesc” a fost pe primul loc în meniul evenimentului, invitaţii putând alege dintr-o listă cuprinzătoare de preparate, de pe care nu au lipsit şi feluri de mâncare machedonești.
Mix de platouri tradiţional româneşti (mezeluri de Covasna şi brânzeturi), plăcinte machedoneşti servite cu lapte bătut, salată de vinete servită cu ardei copţi, zacuscă de legume, piperchi țârgâsiti, piure de năut cu muguri de pin şi pătrunjel servit cu lipie, platou de crudităţi, toatea acestea fiind în antreul meniului.
În același timp, pe lângă preparatele tradţionale, invitații au acvut la dispoziție un bufet cu sushi, iar pe mese au fost și blinis cu icre negre. De pe lista de aperitive nu puteau lipsi preparatele de lux, printre acestea numărându-se piept de raţă cu Chutney de mango, terină de foie gras cu trufe, tartar de vită cu chips de cartofi dulci, tartar de ton cu biscuiţi de miso, scoici Saint Jaques cu sos de unt şi citrice, tartar de langustine cu îngheţată de avocado şi vanilie, relatează cancan.ro.
Pește, friptură de vită, preparate din rață, sarmale și șampanie Dom Perignon
Meniul de nuntă a fost bazat pe fructe de mare, pește, friptură de vită, preparate din rață, sushi, dar și nelipsitele sarmale, așa cum se servește în mod tradițional la o nuntă. Invitații au de ales între sarmale tradiţionale în foi de viţă sau în foi de varză.
Pentru desert, invitaţii au avut parte de un candy bar, în care numitorul comun a fost ciocolata albă. La fel şi tortul de nuntă, ornat cu ciocalată albă.
Petrecerea a beneficiat de un open bar, iar lista băuturilor disponibile a fost una amplă, cu selecţii de lux, pe care s-au regăsit şampanie Dom Perignon, whisky-uri Johnnie Walker, Glenmorange, Chivas Regal sau Mars Kasei.