Ce avere are Andreea Marin. Nu și-a schimbat mașina de 13 ani. La casă mai plătește rate încă 10 ani

DE Alex Darvari | Actualizat: 22.04.2021 - 16:39
Ce avere are Andreea Marin / fanatik.ro

Andreea Marin spune că este pasionată de modă, admiră brandurile renumite, dar nu se repezește să investească sume mari pentru haine.

SHARE

Citește și: Președintele Iohannis va convoca o ședință a CSAT pe tema tensiunilor rusești din Marea Neagră

 „Nu sunt un om pe care să îl poţi numi „cu bani”, bogat. Pe scurt, am casă, o maşină, posibilitatea de a călători şi de a-mi da copilul la o şcoală care să îi ofere un viitor mai bun. Asta e averea în bani pe care o consider importantă.

Nu și-a schimbat mașina de 13 ani

Nu o să mă vezi făcând exces de investiţii în articole vestimentare, în genţi. Sunt mai cumpătată. Admir calitatea acestor produse, dar de la distanţă. Nu o să cumpăr niciodată o maşină de fiţe. Am o maşină normală pentru un om cu nevoile mele, un 4×4. Maşina anterioară am ţinut-o vreo 13 ani. Nu schimb maşinile ca pe şosete. Maşina şi casa sunt luate pe credit. La casa mai am de plătit vreo 10 ani”, a recunoscut Andreea Marin, la Canal 33.

Citește și: Andreea Marin: Mihaela Rădulescu e obsedată de mine. Încerca să mă tragă în jos. Credea că o ameninț

Vedeta a vorbit în trecut despre începuturile sale în televiziune, când lucra cu jumătate de normă, iar salariul era unul pe măsură. Andreea Marin a spus că nu își permitea decât o sticlă de suc pe lună și salariul îi ajungea să meargă cu taxi-ul de la căminul studențesc, la locul de muncă. Culmea, vedeta a spus că nu a fost plătită bine mult timp, chiar până a ajuns la emisiunea Surprize, Surprize!

„Aveam un singur sacou”

În plus, vedeta spunea că avea un singur sacou și nu își permitea nimic scump. ”Am luat-o de la zero. Cu interviuri făcute pe stradă, am învăţat totul de la început. Nu ţin minte exact salariul în bani, dar pot să spun că eram plătită cu jumătate de normă, salariul era şi aşa mic. Puteam să-mi cumpăr pe lună doar o sticlă de suc accidulat, pe care azi nu-l mai beau, şi să-mi plătesc taxiul de la cămin până la muncă, dus întors, pentru că voiam să fiu elegantă. Eram o doamnă şi îmi doream să merg pe tocuri. Aveam un singur sacou

Nu aveam nimic scump, nu-mi permiteam să port nimic scump. În timp am evoluat, dar nu neapărat ca şi buget (…) Am rămas fără bani de la o lună la alta de foarte multe ori. Eu nu am fost plătită bine, în ciuda impresiei generale până departe, eram chiar la Surprize. Până nu am început să fiu directorul acestui program nu am început să fiu plătită bine, să ne înţelegem bine! Eram îmbrăcată bine, doar la emisiune”, mărturisea Andreea Marin, potrivit playtech.

Citește și: Andreea Marin șterge cu buretele primele trei căsnicii. Vrea să devină mamă la 46 de ani

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te