Cardigane și pulovere de toamnă de la Fashiondays pentru toate gusturile

DE Newsweek România | Actualizat: 27.10.2023 - 13:58

Chiar dacă vremea rece se lasă așteptată, e bine să ai pregătite pulovere și cardigane care să îți facă iarna călduroasă. La fashiondays.ro ele vin în toate culorile, mărimile și sunt pentru toate gusturile.

SHARE

Ca de obicei, iar anul acesta nu face excepție, Fashiondays vă oferă cea mai largă gamă de pulovere și cardigane.

Gama de pulovere și cardigane este variată, oferă culori clasice și îndrăznețe, croieli „cuminți”, dar și pentru gusturi „avangardiste”. Pe stoc există sute de modele, iar noi ne vom opri doar la câteva.

Un cardigan clasic la un preț special. Albul și negrul sunt culori care nu dau greș niciodată. O simplitate care vă scoate în evidență atât cât trebuie.

Aceleași culori, dar un stil care trimite la perioada flower-power, pentru spiritele rebele.

Cardigan  pentru petreceri: de ce nu? Geometric și în culori deschise, parcă desenate de un pictor al secolului al XX-lea, vă veți binedispune înainte să înceapă muzica.

Chiar dacă e toamnă, nu trebuie să purtăm vremea amohorâtă în suflet. Un albastru melange, pe un cardigan dintr-un material moale, ne poate înveseli ziua de muncă. Și colegilor de birou.

Un pulover subțire, de un verde crud în miezul toamnei, poate fi purtat la o petrecere sau în club. Ideal peste un tricou îndrăzneț. 

Un pulover roz zmeurin cu gât rotund este perfect pentru o ținută office.

E posibil să ai nevoie de câteva minute pentru a putea pleca cu bagajele pline de cumpărături de la fashiondays.ro.

Vestea bună este că sutele de modele îți oferă o gamă largă de opțiuni.

Poți cumpăra un cardigan din lână pură virgină sau un altul cu perle sintetice sau un pulover tricotat din bumbac organic la prețuri un pic mai „piperate”, dar pentru ocazii deosebit de speciale.

Lângă aceste produse poți adăuga cardigane și pulovere pentru activități de zi cu zi: cu decolteu în V și mâneci căzute, un cardigan pufos cu guler și volane, sau cu mâneci bufante, ori cu garnituri contrastante.

Partea bună este că toate cumpărăturile le faci de acasă. Nu te grăbește nimeni. Poți face pauză de o cafea și continua cumpărăturile.

Și o mică poveste înainte să încheiați comanda: 

Până în anii 1920, pulovere tricotate nu au fost considerate piese vestimentare cool, fashion. Femeile le îmbrăcau pur și simplu pentru a-și acoperi trupul și pentru a se încălzi. Femeile nu erau înnebunite după pulovere, nu exista o diversitate de modele. Erau pur și simplu piese vestimentare obiecte utilitare.

Acest lucru s-a schimbat cu creatorii de modă Jean Patou și Coco Chanel în anii 1920, dar și cu Elsa Schiaparelli în anii 1930. Acești designeri au creat modele unicat, minunate de pulovere tricotale. Le-au dat o nouă formă, calitatea materialelor a crescut și au făcut femeile din întreaga lume să se îndrăgostească de ele.

În 1940designerul Claire Potter a creat pulovere de seară, introducându-le în colecția luiUn an mai târziuMainbocher a creat un cardigan cașmir cu modele speciale. Secolul cardiganelor putea începe.

Și nu uita, ești doar la un click distanță. Comanda și plata se fac online.  

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te