Au vrut all inclusive la hotel de 5*, în Grecia, dar vacanța e un coșmar. Ce au primit de fapt acolo

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 27.06.2023 - 21:16
Serita Beach Hotel Foto: Booking.com
Mizerie într-un hotel de cinci stele din Grecia Foto: Facebook/Grup Vacanțe sub 500 de euro

Două familii de români și-au petrecut vacanța în Grecia cu nervi și frustrare. Condițiile de care credeau că beneficiază la un hotel de cinci stele nu au fost nici pe departe conform așteptărilor. În loc de lux au găsit mizerie și mâncare proastă.

SHARE

Românii care pleacă în vacanță în Grecia aleg de cele mai multe ori servicii all inclusive pentru a nu avea grija mâncării, mai ales dacă sunt și copiii cu ei. 

O turistă care și-a rezervat un sejur all inclusive la un hotel de cinci stele din Creta, a ajuns să își cumpere alcool sanitar pentru a dezinfecta baia și să mănânce la tavernă. 

Au vrut all inclusive la hotel de 5*, în Grecia dar vacanța e un coșmar. ”Mizeria e prezentă în toate spațiile hotelului”

Românca a postat pe un grup de pe Facebook, destinat vacanțelor, despre coșmarul prin care trece în timp ce se află în vacanță în Grecia. 

Ea a povestit că familia ei și cea a prietenilor au fost sfătuiți să meargă să mănânce în altă parte deși acolo au all inclusive și să dezinfecteze cu alcool baia.

”Suntem două familii cazate  la hotel Serita Beach în Anissaras, Creta un hotel de 5 stele cu all inclusive căruia nu i-aș acorda mai mult de 2 nu pot 3 pentru că la trei stele am mâncat mult mai bine. Nu vă luați după nota pe care o are pe Booking 8.1 este mult supraevaluat.

Citește și: Vacanță de coșmar pentru o româncă, la un hotel din Turcia. “Sunt cazați pe același etaj cu noi”

Mâncare de calitate proastă ce-i drept nu aveam așteptări de 5 stele dar eram  convinsă că nu ne vă fi frica să le dăm copiilor de 3 respectiv 6 ani  să mănânce, speram să avem la fiecare masă 4-5 feluri de mâncare ok în schimb este ori crudă, arsă sau foarte sărată ori ingredientele sunt cel puțin de calitate îndoielnică.

 Mizeria este prezentă în camere, la piscină și în toate spațiile comune ale hotelului.

Citește și: Românii stau la cozi uriaşe pentru vacanţa în Grecia: „Am înaintat 300 de metri în 25 de minute!"

Plaja este ca și impracticabilă  pentru că are alge moarte peste tot  dar măcar depre asta știam și ne-am asumat.Prietenii noștri au avut probleme cu aerul condiționat și deși au făcut numeroase sesizări nu au reușit să le rezolve problema până la urmă au fost nevoiți să schimbe camera aceasta fiind singura soluție.

Astăzi ghida de la agenția de unde ne-am cumpărat  vacanța ne-a sfătuit să mergem să mâncăm la tavernă și să ne cumpăram alcool pentru a dezinfecta camera și tot ce ține de baie.

Citește și: Vacanță de coșmar pentru o turistă care a mers la Amara. ”Săpun și hârtie igienică aduci de acasă”

Concluzia feriți-vă de Serita Beach și de așa-zise oferte acest hotel nu este decât o țeapa. Atașez câteva poze că să vedeți cât este de curată, piscina ,podeaua de lângă, șezlongurile și panoul unde afișează programul de entertainment la un hotel de ,,5 stele". 

Vă doresc tuturor vacanțe plăcute fără nervi și stres! A nu se înțelege greșit îmi place Creta, iubesc Grecia doar că am nimerit noi cazarea nepotrivită. Alegeți înțelept!”, a scris românca pe grupul de socializare.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te