Cum va revoluționa tehnologia digitală administrarea orașelor și comunitățile?

DE Newsweek România | Actualizat: 02.10.2019 - 21:41

SHARE

Dezbaterea Națională Smart City 2017-2020 va ajunge la Brașov pe 11 octombrie 2019. Pe lângă noutățile care vor fi prezentate în cadrul acestui important eveniment din industrie, vor avea loc și două premiere.

Prima noutate este aceea că evenimentul va fi găzduit de Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic şi Incubator de Afaceri (CATTIA) din Brașov, care va fi lansat odată cu Dezbaterea Smart City.

Cea de a doua noutate va fi Gala #SmartCity4Romania care va încheia ziua, ocazie cu care vor fi premiate orașele care au facut pași importanți de dezvoltare către ceea ce numim de acum orașele inteligente.

Dezbaterea Națională Smart City 2017-2020 a devenit în ultimii trei ani locul în care se întâlnesc persoane interesate să facă schimb de experiente, idei, să creeze conexiuni valoroase și să pună bazele unor colaborări viitoare.

Participanții la eveniment vor descoperi soluții pentru rezolvarea problemelor comunității lor, noi posibilități de colaborare pe proiecte ample, dar și potențiali parteneri de afaceri.

În această nouă ediție, cea de a IX-a, a evenimentului, se va discuta despre cum tehnologia revoluționează administrarea orașelor și comunitățile, cum se vor transforma orașele în următorii 30 de ani, care sunt planurile de mobilitate, cum folosim datele digitale pentru noile proiecte de insfrastructura, siguranță și conectivitate, dar și care sunt trendurile în proiectarea inteligentă a clădirilor?

Inovații de bază pentru orașele de mâine vor fi aduse în atenția reprezentanților administrațiilor publice locale de către partenerii evenimentului Dell Technologies, Urban Scope, Ramboll, Ceetrus, iNovitas dar și alți reprezentanți ai unor companii care au inovat și pot oferi soluții pentru ca locuitoriii orașelor să poată beneficia de oportunitățile oferite de noile tehnologii digitale și inteligența artificială.

Soluțiile Smart City fac diferența în viața oamenilor, iar cele mai recente proiecte sau inițiative care pot schimba modul de administrare a orașelor, de interacțiune cu cetățenii și cu mediul de afaceri sunt prezentate la

Dezbaterile Smart City 2017-2020. “Noile descoperiri au o contribuție remarcabilă pentru o viață mai bună în orașele care se dezvoltă și Smart City este un concept  nou care folosește tehnologiile noi. Este ceva normal să le cunoaștem, să le utizăm, pentru a câștiga timp, pentru a economisi resurse și în general pentru a fi mai eficienți în activitatea noastră.

Administrația locală este platforma care catalizeză dezvoltarea și devin lideri pentru ca România să devină Smart Nations și pentru asta avem nevoie de principii solide, de dezbatere și învățare“, a precizat Marius Bostan, Coordonator Dezbatere Natională Smart City - Fost Ministru al Comunicațiilor și pentru Tehnologia Informației.

Evenimentul este organizat de către agenția de PR&Events - Concord Communication și Fundația Națională a Tinerilor Manageri, cu sprijinul Agenției Metropolitane pentru Dezvoltare Durabilă Brașov, Primaria Municipiului Brașov și Consiliul Județean Brașov.

Detalii despre eveniment, program, acces și oportunități de a susține prezentări pot fi găsite la https://smartcity.concordcom.ro/dezbatere-smart-city-brasov-2019/ sau pot fi solicitate la [email protected]

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te