Superbet, prima agenție de pariuri din România care sponsorizează o echipă de fotbal feminin

DE Alexandru Pop | 09.10.2020 - 12:28
Carmen București/FOTO: Superbet

Superbet a anunțat un nou parteneriat, alături de Carmen București, formație din prima ligă de fotbal feminin din România: Superbet devine sponsorul principal al echipei și sigla companiei de pariuri va fi prezentă pe tricoul oficial de joc al echipei în sezonul 2020 - 2021.

SHARE

Carmen București a obținut două promovări succesive, ajungând din liga a treia până în prima în doar doi ani, arată un comunicat al Superbet. Începutul primei aventuri pe prima scenă din România este unul foarte bun, clasându-se pe locul al cincilea după 5 etape, cu 9 puncte. Obiectivul pentru sezonul în curs este calificarea în play-off-ul campionatului și câștigarea Cupei României!

Chiar dacă nu mai activează decât în campionatul feminin, Carmen rămâne un exemplu de profesionism în fotbalul românesc, oferind șansa multor tinere să-și îndeplinească visul de a avea o carieră sportivă. Clubul își propune ca, alături de Superbet, să continue promovarea fotbalului feminin și să arate societății că munca, ambiția și curajul sunt valori pe deplin însușite de sportivele din România.

În formula de start a echipei se regăsesc, aproape la fiecare meci, și trei angajate Superbet: Mihaela Neacșu, Georgiana Vasile și Alexandra Cheller, operatoare în agenții Superbet. În timpul liber, merg la sală, la antrenamente și câștigă meciuri de prima ligă cu Carmen București.

Ca urmare a acestui parteneriat, Superbet a retras complet fotbalul feminin din România din oferta de pariere pentru a putea fi alături de fete, mai arată compania în comunicat.

„<Susținem sportul românesc> nu e doar un slogan. Ne dorim cu adevărat să creștem performanța sportivă a țării, de aceea parteneriatele și sponsorizările noastre se extind în numeroase sporturi sau divizii. Proiectul clubului Carmen București ne era cunoscut de mult, nu doar pentru că ne-au atras atenția prin promovările consecutive și un management profesionist, ci și prin prezența în lotul echipei a celor trei angajate Superbet care joacă în timpul lor liber. În această vară ne-am hotărât să ne implicăm activ în susținerea fotbalului feminin și am pornit imediat discuțiile pentru un parteneriat. Am și scos din oferta noastră de pariuri competițiile de fotbal feminin din România, pentru a le permite fetelor să joace în continuare și să își păstreze și locurile din agențiile Superbet. Avem mare încredere în ele, le susținem din toată inima și sperăm să păstreze trendul și să crească de la an la an. #ÎmpreunăSuntemSuper!", a declarat Andrei Stan, Managerul de Sponsorizări al Superbet.

„Am început în primăvara anului 2018 primele demersuri pentru a forma echipa de fotbal feminin, în iunie aveam primele trialuri pentru completarea lotului de jucătoare iar în septembrie începea aventura noastră în Liga a 3-a din România. A fost un sezon cu multe provocări dar care s-a încheiat cu o primă promovare și cu dorința de mai mult și, în sezonul următor, am fost de neînvins! Suntem încântați să avem alături de noi, în primul nostru sezon de Liga 1, un partener principal ca Superbet, implicat în susținerea sportului românesc an de an. Este o dovadă că munca noastră este apreciată și ne dorim ca împreună cu Superbet să ducem mai departe acest proiect, să avem rezultate bune și să creștem nivelul fotbalului feminin din România.”, a spus Mihai Cibia, specialist marketing FC Carmen București.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.