O fostă jucătoare de tenis de top, căutată de Fisc, este acuzată acum şi de furt

DE Florin Budescu | Actualizat: 20.05.2024 - 09:57
O fostă jucătoare de tenis de top, căutată de Fisc, este acuzată acum şi de furt - Foto: Wikimedia/Malrite/CC BY-SA 4.0

O fostă jucătoare de tenis de top, căutată de Fisc, este acuzată acum şi de furt. Camila Giorgi, fostă număr 26 WTA, care ar fi plecat în SUA, pentru a evita Fiscul italian, este acuzată acum de furt de mobilă.

SHARE

O fostă jucătoare de tenis de top, căutată de Fisc, este acuzată acum şi de furt. Camila Giorgi, fostă număr 26 WTA, care ar fi plecat în SUA, pentru a evita Fiscul italian, este acuzată acum de furt de mobilă şi covoare.

Cariera sa în circuitul WTA s-a încheiat, dar Camila Giorgi este încă subiect de discuţie. Italianca în vârstă de 32 de ani, care şi-a anunţat retragerea săptămâna trecută, s-a trezit implicată într-o serie de scandaluri.

O fostă jucătoare de tenis de top, căutată de Fisc, este acuzată acum şi de furt

Cercetată deja pentru fraudă fiscală, ea este acum acuzată de furt. Concentrată în prezent pe cariera de model de lenjerie intimă, Camila Giorgi locuieşte în Statele Unite pentru a evita fiscul, potrivit Gazzetta Dello Sport.

Dacă Fiscul o caută pe Giorgi, la fel şi proprietarul vilei pe care aceasta a închiriat-o în Calenzano (lângă Florenţa, în Italia). Potrivit Corriere Della Serra, fostul număr 26 mondial era departe de a fi o chiriaşă bună, conform News.ro.

"Nu numai că a plecat fără să spună un cuvânt, cu chiria neplătită de şase luni, dar a făcut să dispară jumătate din mobila noastră.

Citeşte şi: WTA și-a „săpat groapa”! Halep a fost lăsată pe dinafară, iar fanii i-au criticat dur. „A câștigat”

Covoare persane, mobilă fină şi chiar o masă antică de jumătate de tonă. Vorbim despre pagube cuprinse între 50.000 şi 100.000 de euro", a explicat proprietarul vilei închiriate de Camila Giorgi.

Proprietarul ar fi încercat să îşi recupereze bunurile de la Sergio Giorgi, însă fără succes. "I-am scris cerându-i să ne dea măcar lucrurile înapoi, dar mi-a răspuns cu dispreţ că sunt obiecte de mică valoare.

Citeşte şi: Dezastru pentru Simona Halep: Va ieși din top 500 mondial. WTA a șters-o! „E umilită intenționat”

Este un comportament josnic pentru cineva ca mine, care a suferit nu doar daune financiare, ci şi emoţionale. Nu pot să ştiu ce este adevărat sau ce datorează Camila statului, dar ştiu ce ne datorează nouă."

Familia Giorgi a cerut să fie aduşi oameni de la o firmă de mutări, pentru a goli vila închiriată.

"Când am ajuns, nu era deja nimeni acolo, iar casa era pe jumătate goală. În grădină, însă, era mai multă mobilă şi erau covoare îngrămădite unele peste altele.

Probabil că deja umpluseră camioanele şi nu ştiau unde să le pună", a mărturisit proprietarul.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te