După divorțul de Hagi, soția s-a întors la prima iubire. Acuzată că întârzia cu pâinea la masă

DE Alex Darvari | Actualizat: 02.03.2023 - 11:48
După divorțul de Hagi, soția s-a întors la prima iubire - Foto: Profimedia Images

Gică Hagi a avut un mariaj eșuat cu Lena Celnicu. Cei doi s-au judecat câteva luni într-un proces mediatizat. Au invocat nepotrivire de caracter, dar argumentele au fost, uneori hilare. Fosta soție a investit inteligent banii câștigați urmare a divorțului.

SHARE

Gică Hagi a cunoscut un moment de mare glorie în anii 90 când a jucat la echipe importante din Occident. Pe plan sentimental nu a fost la fel de inspirat.

Sportivul a avut un mariaj eșuat cu Lena Celnicu, cu care s-a căsătorit în 15 iulie 1990.

Hagi a trăit cu Leni timp de patru ani din care unu au fost căsătoriți. Iubirea s-a stins, iar cei doi au decis să se separe. 

La divorț, Hagi a pierdut o avere, echivalentul salariului pe mai multe luni câștigat la Real Madrid, unde Hagi era transferat în acel moment. 

Motive puerile

 Fostul internațional a divorțat greu. Și asta din cauza motivului pe care l-a invocat în cererea de divorț. Hagi a scris în cerere că soția lui a întârziat cu pâinea la masă și ar fi pus miere în cafea în loc de zahăr.

Acțiunea a fost respinsă de magistrați, însă Gică a mutat procesul la București. Fără câștig de cauză, Hagi a luat tribunalele la rând, pe cel din Oradea, din Brașov și, în final, din nou București, unde a și reușit să divorțeze, potrivit unui post de televiziune.

Banii veniți din conturile lui Gică Hagi par să îi fi asigurat lui Leni Celnicu o viață fără multe lacrimi și griji.

Citește și: Soțul i-a „înscenat” Mirabelei Dauer un adulter ca să îi ia copilul în instanță. „M-a mutilat”

Nepotrivirea de caracter dintre cei doi, evocată inclusiv de Gică Hagi după divorț, a avut însă un efect neașteptat pentru Leni. Dintr-o femeie care, cel mai probabil, ajungea să își dedice timpul și viața bărbatului - conform tradiției de la machidoni - Leni a folosit banii primiți după divorț pentru dezvoltarea personală.

Citește și: Distras de tinere pe care voia să le cucerească un general rus pierde un avion-spion de 300.000.000$

Leni era studentă în anul I la Facultatea de Finanțe și Bănci atunci când l-a urmat pe Hagi la Madrid. Ea nu s-a adaptat la viața din Spania, mai ales pentru că trăia multă vreme singură, Hagi fiind pris la un mare club. După ce a divorțat de Hagi ea s-a dedicat exact domeniului pe care îl iubea. 

După ce și-a achiziționat o locuință și o mașină, Leni Celnicu a decis să se reînscrie la facultate, să își termine studiile și, astfel, să urce pe scara evoluției profesionale. Iar răsplata pentru eforturile depuse de fosta soție a lui Gică Hagi se regăsesc pe ștatul de plată din 2023. Leni câștigă în prezent, conform surselor cancan.ro aproximativ 8000 de euro pe lună. 

Hagi s-a căsătorit a doua oară


Gică Hagi s-a căsătorit, în 1995, cu sora mai mare a soției lui Gică Popescu și au doi copii împreună. E vorba de o fată, Kira, născută în 1996, la Barcelona, și un băiat Ianis, venit pe lume în 1998, la Istanbul. Ianis este fotbalistul lui Rangers.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te