FOTO Halep, vacanță cu o prietenă bună. Mouratoglou i-a găsit unde să joace dacă va fi suspendată

DE Alex Darvari | 02.12.2022 - 17:46
Simona Halep - Foto: prosport

Deși s-au strâns vocile care cred că Halep nu va putea evita o suspendare, iar căile de salvare par tot mai înfundate, Simona Halep este optimistă și speră să joace în partide internaționale în 2023.

SHARE

Simona Halep a fost depistată pozitiv la testul de antidoping cu o substanță numită roxadustat. Medicamentul este destinat persoanelor care suferă de anemie, dar este interzis în sportul profesionist.

Citește și: Ipoteză halucinantă. Halep ar fi putut consuma mâncare contaminată la US Open. Ce aliment este vizat

Roxadustat este un inhibitor al HIF prolitil-hidroxilază care crește producția endogenă de eritropoietină și stimulează producția de hemoglobină și de globule roșii.

Halep a fost suspendată de Federația de Tenis și riscă o suspendare finală de 4 ani.

Simona Halep a petrecut Ziua Națională a României la mii de kilometri depărtare de casă, transmițând un mesaj pozitiv de la Atena.

Simona Halep nu dă înapoi, afișând o mină destinsă și zâmbitoare! Halep a scris un citat din Hippocrate în descrierea fotografiilor din Grecia: „Viața este scurtă, arta este lungă”, a fost mesajul Simonei, care apare cu o coroniță de măslin în păr.

Simona Halep a publicat mai multe imagini când a vizitat Acropolele din Atena. Ea se află în Grecia alături de o prietenă.

Mourtatoglou și-a găsit un nou elev

Mouratoglou a anunțat prin intermediul contului său de Twitter că va colabora cu danezul Holger Rune (19 ani, 27 ATP).

”Cât timp se recuperează, Simona Halep m-a încurajat să caut o nouă colaborare. Astăzi, sunt fericit să anunț că mă voi alătura echipei lui Holger Rune. Sunt foarte entuziasmat să lucrez cu Holger. Avem o legătură specială, încă din ziua în care ne-am cunoscut, când el avea doar 13 ani”, a scris Mouratoglou pe Twitter în urmă cu 2 luni.

Se pare că francezul vrea să se implice mai activ în viitorul Simonei.

Patrick Mouratoglou, antrenorul francez al Simonei Halep, a stabilit o strategie prin care românca va reveni în competiții, începând cu anul 2023, indiferent dacă va primi o suspendare mare. O ligă fondată de antrenorul Patrick Mouratoglou, „Ultimate Tennis Showdown (UTS)”, în cadrul căreia au avut loc mai multe turnee demonstrative în timpul pandemiei, când turneele WTA și ATP au fost anulate, va reveni în 2023 cu patru evenimente.

Astfel, Simona Halep va putea juca meciuri în UTS, sezonul viitor, chiar și în cazul în care va primi o suspendare mai mare de un an, având în vedere că liga respectivă nu este organizată sub egida ITF sau WTA! În anul 2016, atunci când își ispășea suspendarea pentru dopaj, Maria Sharapova a participat și ea la un demonstrativ: „World Team Tennis Smash Hits”, destinat strângerii de fonduri pentru Fundaţia Elton John care luptă împotriva maladiei SIDA, scrie prosport.ro

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te