Fanii spanioli, despre Hagi, după Alaves - Real 0-1: "O calamitate! Un zero!"

DE Florin Budescu | Actualizat: 22.12.2023 - 10:43
Fanii spanioli, despre Hagi - Foto: Profimedia Images

Fanii spanioli, despre Hagi, după Alaves - Real 0-1: "O calamitate! Un zero!". Ianis Hagi (25 de ani) a jucat 35 de minute în Deportivo Alaves - Real Madrid 0-1.

SHARE

Fanii spanioli, despre Hagi, după Alaves - Real 0-1: "O calamitate! Un zero!". Ianis Hagi (25 de ani) a jucat 35 de minute în Deportivo Alaves - Real Madrid 0-1, dar prestația lui a fost de coșmar.

Românul a pierdut toate mingile, iar fanii basci nu l-au menajat.

Fanii spanioli, despre Hagi, după Alaves - Real 0-1

Joi seară, Deportivo Alaves a primit vizita lui Real Madrid, echipă ce avea șansa de a reveni pe primul loc, în Spania, în cazul în care ar fi câștigat meciul.

Bascii au rezistat în prima repriză, a fost 0-0 la intrarea la cabine, apoi au primit un avantaj nesperat, la scurt timp după pauză, în minutul 54.

Nacho Fernandez a văzut cartonaş roșu, direct, Real a rămas în inferioritate, iar un scenariu-șoc, cu Alaves învingătoare, începuse să prindă viață.

Citeşte şi: VIDEO Ziua pe care galezii n-o pot uita nici după 30 de ani. Ce le-au făcut Hagi și Răducioiu

Evoluția lui Ianis a fost însă de coșmar. Deși a căutat să se implice și a cerut balonul în permanență, românul a stricat toate fazele.

Mai întâi a încercat o trecere pretențioasă în careul advers și a scăpat mingea în afara terenului, apoi a fost deposedat și s-a aruncat pe gazon, acuzând o lovitură.

A existat o altă fază, în care Ianis a primit mingea, în tușă, a încercat să centreze cu piciorul drept și a trimis dezastruos, direct în tribune. Practic, capăt de linie.

Citeşte şi: Ianis Hagi este tot mai bun, Alaves este foarte mulţumită. O spune chiar antrenorul lui Deportivo

După meci, Ianis a fost criticat dur pe rețelele de socializare.

„Meciul era echilibrat când pe teren a intrat o calamitate, un zero precum Ianis Hagi. Despre el se spune numai că este «fiul lui...». A ratat multe pase simple, a trimis o centrare, în înaltul tribunelor”, a scris un fan al lui Deportivo.

O pagină a fanilor lui Alaves a comentat în aceeași notă:

„Îmi pare foarte rău pentru Ianis Hagi, dar nu înțeleg de unde vine. Ușa și la revedere, la Deportivo Alaves nu poți permite cuiva să nu alerge, pentru a se apăra”.

Comentarii dure

Au existat chiar comentarii mai dure: „Ianis Hagi este fotbalist datorită numelui de familie, nu? Ce nătâng!”.

Mulți susținători ai lui Alaves s-au îndreptat către postarea în care clubul a anunțat scorul final și au luat la țintă mai mulți fotbaliști, printre care și Hagi. Iată câteva dintre opiniile fanilor:

„Hagi n-ar trebui să mai intre în vestiar” „Opriți acum împrumutul lui Hagi. Ce slab este, cu nimic mai bun decât Alex Balboa (n.r. - jucător cedat de Alaves, la Huesca)” „Hagi, un dezastru”.

De când a ajuns la Alaves, Ianis a jucat 15 meciuri și a înscris două goluri, ambele în Cupa Spaniei contra unei echipe de liga a șaptea, conform gsp.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te