Ianis Hagi este tot mai bun, Alaves este foarte mulţumită. O spune chiar antrenorul lui Deportivo

DE Florin Budescu | Actualizat: 09.10.2023 - 10:09
Ianis Hagi este tot mai bun - Foto: Profimedia Images

Luis Garcia, antrenorul celor de la Deportivo Alaves, a tras concluziile, după primele şase meciuri bifate de Ianis Hagi, în tricoul formației care l-a împrumutat de la Rangers. A fost nevoie de câteva meciuri pentru ca antrenorul lui Ianis Hagi să decidă.

SHARE

Hagi Jr. a ajuns la şase meciuri disputate pentru Alaves, fără să înscrie vreun gol, şi totuşi a dat satisfacţie, crescând în joc şi integrându-se treptat în echipă.

Chiar dacă fotbalistul în vârstă de 24 de ani nu a găsit calea spre gol, antrenorul lui Alaves, Luis Garcia, a anunțat că este mulțumit de român.

Ianis Hagi este tot mai bun, Alaves este foarte mulţumită

Din acest motiv, Garcia a anunțat că îl va păstra titular, deoarece îl consideră mai bun decât Jon Guridi, contracandidatul său pe post.

"Lui Ianis Hagi îi lipsește golul, dar este mai eficient decât Guridi", a spus Luis Garcia. Ianis a avut ocazii mari de a marca, în ultimele două partide, și este de așteptat să rămână titular.

În meciul de ieri, cu Betis Sevilla, Ianis Hagi a fost decisiv, la golul egalizator, când echipa sa era condusă cu 1-0. El a centrat şi, dacă n-ar fi fost autogol, de la Hector Bellerin, ar fi fost centrare de gol de la Hagi, după toate regulile.

Citeşte şi: Metoda secretă prin care Ianis Hagi progresează sportiv. Ce face el cu adversarii direcţi

Golurile întâlnirii de pe Estadio Mendizorrotza au fost marcate cu mare noroc. Ayoze Perez a deschis scorul pentru Betis, în minutul 32, după o respingere nefericită a apărării adverse.

În minutul 35, Ianis Hagi a bătut bine o lovitură liberă, din partea stângă, de la aproximatix 35 de metri. Românul l-a servit excelent pe Kike Garcia, care a reluat cu capul spre poarta lui Claudio Bravo.

Portarul lui Betis a reușit să scoată mingea de pe linia porții, dar balonul l-a lovit pe coechipierul lui, Hector Bellerin, iar mingea a ricoșat în plasă, conform gsp.ro.

Citeşte şi: Ianis Hagi, dat afară de la Glasgow Rangers, de Michael Beale, concediat pentru greşeală

Ianis Hagi a mai șutat de la marginea careului, în minutul 25, dar mingea a trecut mult peste poartă. Românul a fost înlocuit de Carlos Benavidez, în minutul 73. După ce românul a adunat deja şase partide și a fost titular în ultimele patru jocuri, pentru formația din La Liga, antrenorul Luis Garcia a tras primele concluzii despre nivelul la care se află mijlocașul.

Tehnicianul spaniol susține că prestațiile românului se află într-o creștere continuă și a declarat public că așteaptă cu nerăbdare primul gol al lui Ianis Hagi, pentru Alaves.

„Lui Ianis Hagi îi lipsește golul, dar este mai eficient decât Guridi. Poate nici nu are experiență precum Guridi. Dar s-ar putea să marcheze, dacă va continua să creadă. Mă bucur că performanțele lui cresc!”, este concluzia la care a ajuns Luis Garcia, conform ProSport.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te