Anunț ciudat al lui Halep: Știe cine a dopat-o, dar nu crede că a făcut-o cu intenție. „M-a distrus”

DE Alex Darvari | 22.12.2023 - 09:20
Simona Halep - Foto: Profimedia Images

Anunț ciudat al Simonei Halep în presa occidentală: Știe cine a dopat-o, dar crede că nu a făcut-o cu intenție. Ea spune că este singura care plătește.

SHARE

Dubla campioană de două ori la Grand Slam la simplu a vorbit recent despre modul în care parcursul său competițional de 25 de ani a fost "distrus" din cauza epopeii sale de dopaj. În acest proces, Halep a scos la iveală și neglijența fostului său antrenor Patrick Mouratoglou, care se află în spatele tuturor lucrurilor care i s-au întâmplat.

Într-un interviu în exclusivitate pentru Paris Match, Simona Halep a fost întrebată: "Ați început să colaborați cu Patrick Mouratoglou în aprilie 2022 și, patru luni mai târziu, ați fost depistată pozitiv.

Citește și: Când vrea să revină pe teren Simona Halep. Veşti bune de la TAS

În noiembrie anul trecut, el a publicat o înregistrare video în care a explicat că el a fost la originea acestei propuneri să luați colagen (care conține asubstanța dopantă n.re.) și că și-a asumat responsabilitatea pentru situația prin care treceți. Îl învinovățiți?"

Anunț ciudat al Simonei Halep: Știe cine a dopat-o, dar crede că nu a făcut-o cu intenție

Dubla campioană de Grand Slam la simplu a răspuns: "Sunt sigură că nu a fost făcut intenționat și sunt recunoscătoare că a recunoscut că greșeala a fost a lui și a echipei sale. Da, ei sunt cei care mi-au dat acest supliment alimentar. Și pentru această eroare - eroarea lor - sunt singura care plătește prețul cel mare: douăzeci și cinci de ani de carieră distruși!".

Citește și: Simona Halep s-ar putea retrage din tenis. De ce depinde decizia pe care o va lua după Anul Nou ?

În răspunsul său sincer, jucătoarea română de tenis a ținut să precizeze că habar nu avea că suplimentul, furnizat de echipa sa de antrenori, era contaminat cu acea substanță interzisă. În timp ce fosta jucătoare numărul 1 a vorbit sincer despre "greșeala" fostului său antrenor, Mouratoglou însuși a atestat anterior nevinovăția lui Halep.

Mouratoglou se consideră responsabil pentru saga de dopaj a lui Halep
Antrenorul francez a intrat anterior pe Instagram pentru a mărturisi cum se simte responsabil pentru ceea ce s-a întâmplat cu dubla campioană de Grand Slam la simplu. Mouratoglou a dezvăluit că echipa sa a fost cea care i-a adus lui Halep acest colagen. El a spus: "Deci, i-am propus să ia colagen de la o companie".

Deoarece a fost contaminată cu substanța interzisă, jucătoarea română a fost suspendată ulterior după ce a picat testul antidoping.  Deși a afirmat că crede în nevinovăția jucătoarei WTA, Mouratoglou a spus: "Este o victimă".  Legendarul antrenor de tenis a continuat spunând că își dorește să o vadă pe Halep din nou pe teren "cât mai curând posibil".

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te