Maraton al vaccinării împotriva COVID-19, timp de trei zile, la Timişoara. 10.000 de doze de Pfizer

DE Alex Darvari | Actualizat: 16.04.2021 - 17:04
Maraton al vaccinării împotriva COVID-19, timp de trei zile, la Timişoara. 10.000 de doze de Pfizer / pharmaceutical-technology.com

Un maraton de vaccinare împotriva COVID-19 se va desfăşura, timp de trei zile, la Timişoara, unde vor fi create 30 de fluxuri şi se vor folosi 10.000 de doze de vaccin Pfizer.

SHARE

Sute de voluntari, medici şi asistenţi de la toate spitalele din Timişoara şi studenţi medicinişti, societatea civilă şi administraţia publică locală sunt implicaţi în această campanie.

Citește și: Liber la vaccinarea cu AstraZeneca, de vineri. Verificarea locurilor disponibile se face online

 Potrivit unui comunicat de presă, de vineri, al Primăriei Timişoara, în perioada 23-25 aprilie, la Centrul Regional de Afaceri CRAFT de pe bulevardul Eroilor de la Tisa, nr. 22, se va desfăşura un adevărat maraton de vaccinare, sub sloganul "Pune umărul pentru Timişoara. Vaccinează-te!". 
 
Pe parcursul a trei zile, atât ziua, cât şi noaptea, sute de cadre medicale voluntare şi studenţi la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Victor Babeş" Timişoara vor fi implicaţi în această campanie.

Maraton al vaccinării împotriva COVID-19, timp de trei zile, la Timişoara

  "Ca medici în secţii de Terapie Intensivă, suntem ca nişte medici de front, ne zbatem zilnic să salvăm cât mai multe vieţi. Dar acum, faţă de anul trecut pe vremea asta, avem puterea de a ieşi împreună din pandemie, prin vaccinare. Vaccinarea e gratuită, e eficientă, e sigură şi îi îndemn cu toată căldura pe toţi timişorenii care încă nu s-au vaccinat să se înscrie de îndată pe platforma RoVaccinare şi să vină la Maratonul Vaccinării. Salutăm gestul de solidaritate al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, care a pus la dispoziţie gratuit complexul CRAFT, cu toate facilităţile, asigurând astfel o locaţie excepţională pentru desfăşurarea Maratonului vaccinării”, a declarat dr. Dorel Săndesc, şeful Clinicii ATI din cadrul Spitalului Judeţean Timişoara şi preşedintele Asociaţiei pentru ATI "Aurel Mogoşeanu”.

Citește și: Vaccinare doar cu buletinul, în cabinetele AstraZeneca unde nu sunt programări

  Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, este de părere că Timişoara are şansa de a deveni primul oraş liber de COVID-19, arată news.ro.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.