Violeta Alexandru: Domeniul public din București nu este moșia PSD

DE Bianca Iosef | Actualizat: 18.06.2020 - 17:53

„Circul PSD Firea – Florea este făcut pe banii bucureștenilor”, a declarat președintele PNL București, Violeta Alexandru, într-un comunicat de presă.

SHARE

Violeta Alexandru a acuzat faptul că firmele înființate de administrația locală PSD din București au ajuns să fie folosite în scop politic.

Aceasta a atras atenția asupra faptului că pe măsuă ce argumentele lui Nicușor Dan deveneau mai puternice despre cum Planul Urbanistic Zonal PSD distruge spațiile verzi din Sectorul 5 și promovează grupurile de interese imobiliare ale PSD, cu atât claxonau mai tare mașinile de salubritate trimise special la locul conferinței de presă desfășurată în aer liber.

„Organizațiile PNL Sector 5 și PNL București centralizează toate datele pentru a sancționa abuzurile asupra resurselor publice”, a spus președintele PNL București.

Violeta Alexandru l-a acuzat pe primarul PSD, Daniel Florea, că a permis cu bună știință angajaților de la salubritate să „obstrucționeze comunicarea publică a liderilor opoziției”, deși acești erau în timpul programului de lucru.

„PNL Sector 5 va depune, imediat după ședința de consiliu general de astăzi, o solicitare instituției Prefectului Municipiului Bucureşti pentru a ataca, în instanță, hotărârea de aprobare a PUZ-ului”, a anunțat aceasta.

Aceasta numește PSD-ul „dușman al antreprenoriatului în România”și spune că este nevoie de restabilirea regulilor economice de piață în Capitală pentru că firmele ar trebui să ofere servicii de calitate pentru bucureșteni, nu să se preocupe de politică.

A mai spus că PSD-ul se folosește de instituțiile publice, precum poliția locală, pentru propriile interese.

„PSD folosește teroarea și cenzura, PNL va elibera Bucureștiului”, au fost cuvintele doamnei Alexandru.

Violeta Alexandru o acuză pe primarul capitalei, Gabriela Firea, de „atacurilor suburbane ale PSD”, în continuarea comunicatului de presă.

Aceasta a amintit de incidentul de acum două săptămâni când viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu l-a împiedicat pe Nicușor Dan să susțină conferința de presă.

Aurelian Bădulescu, Daniel Florea, Gabriel Mutu, Daniel Tudorache, Robert Negoiță au fost numiți „marionete roșii”.

„Pe zi ce trece, Gabriela Firea simte cum îi fuge pământul de sub picioare. Administrația PSD din București se comportă ca și cum domeniul public este proprietatea partidului” au fost cuvintele Violetei Alexandru. Imaginea PSD din ultimii ani este cea a unor mașini de gunoi parcate în mocirlă, pentru primarul PNL București.

Guvernarea Gabirielei Firea a fost numită „plină de batjocură, violență și clientelism politic”.

„Atitudinea grobiană manifestată de aghiotanții Gabrielei Firea arată exact cum a fost condusă Capitala în ultimii patru ani, prin abuz, cu aroganță și chiar mârlănie, prin jaf asupra banilor publici colectați de la bucureștenii cinstiți și, mai nou, cu disperare”, a fost opinia doamnei Alexandru.

Aceasta a numit PSD ca fiind comunist și intolerant, un partind „ dispus să pună pumnul în gură oamenilor liberi și competenți” și care „ a chemat minerii și a bătut manifestanții pașnici pe 10 august”.

„Acesta este Partidul Social Democrat! A venit momentul unei conduceri moderne, europene, în București fără aghiotanți și politruci”, a încheiat președintele PNL București, Violeta Alexandru.

           

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te