VIDEO Dragnea, bădăran cu o jurnalistă: Voi, fetele, chiar nu puteți să vă abțineți săptămâna asta?

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 04.03.2019 - 18:34
Dragnea are tot mai multe căderi nervoase. Foto Inquam Photos/George Călin

Șeful PSD, Liviu Dragnea, i-a spus unei jurnaliste că „nu se poate abține” să întrebe cum a ajuns Olguța Vasilescu consilieră a premierului Dăncilă, „nici măcar săptămâna asta” (1-8 martie).

SHARE

Jurnalista l-a întrebat pe președintele Camerei Deputaților cum comentează faptul că Vasilescu a intrat „pe ușa din dos” în Guvern. 

Citește și: Olguța Vasilescu ajunge, totuși, ministru de facto al Transporturilor: este consilier al premierului

„Doamna Olguța Vasilescu a intrat în Guvern „pe ușa din dos”, să spunem, că e consilier, nu ministru”, a spus jurnalista, moment în care Liviu Dragnea i-a replicat: „Suntem între 1 și 8 martie. voi, fetele, chiar nu puteți să vă abțineți în săptămâna asta? Cum să vorbești atât de urât de Olguța Vasilescu? Cum să intre pe ușa din dos?”. 

Jurnalista a continuat: „Adică nu a fost numită ministru. Ce o recomandă pentru funcția de consilier?”

Răspunsul lui Dragnea a fost că a Vasilescu este „pricepută” și că crede că decizia Vioricăi Dăncilă de a o numi consilier a fost „foarte bună”. Amintim că Liviu Dragnea a fost cel care, în weekend, a anunțat că Vasilescu a fost numită consilieră a premierului. 

„Ceea ce o recomanda pentru funcția de ministru al Transporturilor... Este un om foarte aplicat, foarte priceput, primar al Craiovei, care a schimbat enorm de mult acel oraș, gestionând proiecte de infrastructură complicate, apoi la Ministerul Muncii este foarte pricepută, este un om care poate munci foarte mult și care poate ajuta primul-ministru cu informații și se poate implica și dinamiza anumite proiecte pe care Ministerul Transporturilor, în special, le derulează. Eu cred că decizia primului-ministru de a o coopta în echipa dumneai e una foarte bună și o susțin cu toată tăria”, a mai spus Dragnea, vizibil deranjat de întrebarea jurnalistei. 

Lia Olguța Vasilescu, refuzată de președintele Klaus Iohannis și ca ministru al Dezvoltării și ca ministru al Transporturilor, va fi consiliera Vioricăi Dăncilă și se va ocupa de realizarea drumului Pitești-Craiova, a anunțat Dragnea, în weekend. 

Citește și: Olguța Vasilescu nu mai vrea la Ministerul Dezvoltării: „Am hotărât după o discuție cu Dragnea”

Găsiți dialogul dintre jurnalistă și Dragnea de la minutul 02.53 la minutul 04.02.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.