Turcan către Tudose: „Baronii PSD cu patru clase și doctorate furate vor avea muzeul lor: Jilava”

DE Elena Andrei | Actualizat: 27.07.2021 - 09:43
Turcan către Tudose: „Baronii PSD cu 4 clase vor avea muzeu la Jilava”/Foto: fb

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, i-a dat replica fostului premier PSD Mihai Tudose, după ce acesta a ironizat-o că a urat „La mulți ani” la aniversarea a 300 de ani de la nașterea baronului Brukenthal.

SHARE

„Când ești prost de mic, când te faci mare doar te joci! O mai țineți minte pe autoarea lu’: să-nu-ne-culcăm-vii-și-să-ne-trezim-morți? Daaaaaa! Raluuuuca Turcan!!! Noul val PNL! Lovește din nou: îi urează la mulți ani baronului von Brukenthal! Faptul că omu’ a murit acum peste 200 de ani este doar un amănunt. Singura problemă cu acești analfabeți funcționali contemporani nu o reprezintă numărul lor! Ci faptul că sunt foarte bine împrăștiați, în așa fel încât indiferent ce vrei sa faci… dai de unu’!!! Ține-o așa, Ralu! Nu ceda! Reformați și PNL! Luați puterea! Impuneți-vă adevărurile: la mulți ani la deces și veșnică pomenire la naștere!”, a scris europarlamentarul social-democrat, potrivit G4Media.

Răspunsul ministrului Raluca Turcan nu a întârziat să apară.

Astăzi, 26 iulie 2021, marcăm 300 de ani de la nașterea baronului Samuel von Brukenthal. La nivel local, moștenirea culturală lăsată de Samuel von Brukenthal va dăinui și ea reprezintă și va continua să reprezinte un motiv de mândrie pentru Sibiu, pentru sibieni și pentru toți oamenii educați din România. Samuel von Brukenthal este, așadar, aniversat în fiecare an la Sibiu, pe 26 iulie”, a explicat Raluca Turcan.

Aceasta a adăugat că pentru cei care vor sa îl descopere pe Samuel von Brukenthal, „merită început la muzeul cu același nume, imaginat chiar de Samuel von Brukenthal. Muzeul se află în Piața Mare și va fi deschis de miercuri, de la 9.00”.

Ca replică pentru Tudose, aceasta a punctat următoarele:

„Cât despre baronii PSD cu 4 clase și doctorate furate și care acum simt din nou nevoia sa se dea deștepți, să nu se panicheze, ca vor avea și ei muzeul lor: Muzeul Jilava! Lor, La Mulți Ani cu executare!”, a scris Raluca Turcan.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.