Tudose îl atacă pe Rareș Bogdan după ce acesta a amenințat cu ruperea coaliției: „Sunt disperați”

DE Alin Crișan | Actualizat: 15.11.2023 - 22:22
Tudose îl atacă dur pe Rareș Bogdan după ce acesta a amenințat cu ruperea coaliție: „Sunt disperați” - Foto: Profimedia Images/ Imagine cu caracter ilustrativ

Mihai Tudose afirmă, după ce liberalul Rareş Bogdan a ameninţat cu ruperea coaliţiei, că PSD nu are un protocol de colaborare cu Rareş Bogdan, ci cu PNL.

SHARE

Mihai Tudose afirmă, după ce liberalul Rareş Bogdan a ameninţat cu ruperea coaliţiei, că PSD nu are un protocol de colaborare cu Rareş Bogdan, ci cu PNL.

Tudose îl atacă dur pe Rareș Bogdan după ce acesta a amenințat cu ruperea coaliției: „Sunt disperați”

”Poate anumite filme la care se uită îi dăunează”, a afirmat Tudose, completând că Rareş Bogdan este în campanie electorală. De asemenea, social-democratul a afirmat că liberalii ”sunt în cădere, sunt disperaţi”.

”Noi n-avem niciun protocol de colaborare cu Rareş Bogdan, noi avem cu PNL-ul, iar domnul Rareş Bogdan nu este PNL”, a afirmat, miercuri seară, la Antena3, Mihai Tudose, întrebat despre ultimele declaraţii ale lui Rareş Bogdan referitor la ruperea coaliţiei.

Citește și: Rareş Bogdan: PSD nu este un partener loial de guvernare. Ce face e imoral

”Poate anumite filme la care se uită îi dăunează. Dacă omul este în campanie electorală proprie, îi doresc succes să se afirme. Pune el condiţii la buget. Preşedintele partidului lui nu a pus nicio condiţie la buget şi e inacceptabil aşa ceva”, a adăugat Mihai Tudose.

Acesta a precizat că nu o să crească taxele la populaţie, aşa cum a spus şi prim-ministrul.

Întrebat despre criticile constante ale unor liberali, care le sunt colegi de guvernare, Tudose a afirmat: ”Da, dar nu ne-am căsătorit cu ei din dragoste.”.

Tudose a declarat, de asemenea, că, deocamdată, ”căsătoria din interes” cu PNL funcţioneaază: ”Cu cine vreţi să guvernăm? Păi deocamdată funcţionează, noi sperăm să funcţioneze, adică ţara să fie guvernată, altfel e un haos”.

”Anul viitor este un an electoral, sunt în cădere, sunt disperaţi, ne îngrijorează şi pe noi căderea lor, ca să fiu sincer. Cu cine guvernăm de la anul încolo?”, a mai declarat Tudose.

Întrebat dacă mai vor să guverneze cu PNL şi din 2024, Tudose a afirmat: ”Noi vrem să guvernăm şi este important să putem guverna cu cineva, dacă nu facem 50%”.

Rareş Bogdan a ameninţat, marţi seară, într-o intervenţie la Digi 24, cu ruperea coaliţiei, dacă vor creşte taxe şi impozite în 2024.

Citește și: Tudose, care a demisionat din PSD în 2019 pentru un an, va coordona campania partidului în 2024

”Astăzi trebuie să îi păzim, să nu bage mâinile şi mai mult în bugetele companiilor private şi în buzunarele românilor. Sincer, sunt unul dintre cei care regretă profund că nu am încercat să facem o coaliţie de dreapta şi oricând vom avea posibilitatea să o facem de dreapta, vom încerca asta. Ultimele săptămâni mi-au arătat că nu pot avea încredere în PSD”, a afirmat Rareş Bogdan.

”Devine din ce în ce mai insuportabil să stăm cu ei. O singură propunere de mărire de impozit sau de taxă va duce la ruperea Coaliţiei”, a mai declarat el.

”Ceea ce face PSD este complet imoral şi necolegial”, a susţinut liberalul, potrivit news.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te